Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panathinaikos

Jurica Golemac na probi u Ateni

Jurica Golemac
AFP
19.10.2009.
u 19:32

Zagrepčanin Jurica Golemac, 32-godišnji slovenski košarkaški reprezentativac, karijeru bi mogao nastaviti u grčkom gigantu Panathinaikosu.

Krilni centar, koji je na nedavnom Eurobasketu u Poljskoj osvojio četvrto mjesto sa slovenskom reprezentacijom, na probi je u Ateni. Pozvao ga je trener Željko Obradović, s obzirom na ozljede važnih igrača na unutarnjim pozicijama, veterana Mikea Batistea i Kostasa Tsartsarisa. Batiste je ozlijedio list na nozi te će pauzirati oko tri tjedna, dok Tsartsaris ima slomljenu ruku.

Ukoliko Golemac zadovolji na probnom periodu, očekuje se da će potpisati kratkoročni ugovor. Prošlu je sezonu bivši igrač Zrinjevca i Cibone okončao u rimskoj Lottomatici.

Uz Batistea i Tsartsarisa, u pogonu aktualnoga europskog prvaka Panathinaikosa nema niti litavskog veterana Šarunasa Jasikevičiusa, koji se nije oporavio od ozljede koljena. I on će, kao i Batiste i Tsartsaris, propustiti početak nove sezone Eurolige i dvoboj protiv AJ Milana.

Jasikevičius će, tako, prvi puta propustiti jednu utakmicu Eurolige zbog ozljede još od studenoga 2002. godine, kada je bio igrač Barcelone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije