Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Junior Fernandes se vraća s posudbe, Ćorić propušta Istru

Junior Fernandes
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
16.05.2017.
u 10:06

Dinamo je tražio dva milijuna eura na što su u turskom klubu samo odmahnuli glavom. Fernandes se vraća u Zagreb, koji s plavima ima ugovor do 2018. godine

Junior Fernandes vraća se u Maksimir. Čileanac je bio na posudbi u Antalyaspor, a do 15. svibnja turski je prvoligaš morao odgovoriti Dinamu želi li otkupiti njegov ugovor. Iako je Junior Fernandes igrao dobro izgleda da je Turcima preskup.

Naime, Dinamo je tražio dva milijuna eura na što su u turskom klubu samo odmahnuli glavom. Fernandes se vraća u Zagreb, koji s plavima ima ugovor do 2018. godine.

Dinamo ga želi prodati, jer će sljedeće godine biti slobodan igrač. Prema Transfermarktu cijena Juniora Fernandesa je 2.5 milijuna eura.

Ante Ćorić bi zbog lakše ozljede mogao preskočiti utakmicu 34. kola Prve HNL protiv Istre koja se u Maksimiru igra u srijedu (18 sati).

Komentara 4

Avatar zagorac2
zagorac2
12:24 16.05.2017.

ocito da nijezadovoljio ni na posudbi i zato ga vracaju jer 2 miliona eura je ipak pinac ako igrac vrijedi a ocito da on ne vrijedi

PA
papilon100
13:09 16.05.2017.

Fernadez je jedini zabio gol u velikoj pobjedi Dinama protiv Arsenala a to je dokaz kvalitete koje u Dinamu nepostoji.Samo klase mogu zabijat jacim od sebe ostalo je pricam ti price.Dinamo nema igraca koji moze Fernadezu i njemu slicnim dat loptu za gol jer nijedan bas nijedan nezna niti moze nabacit loptu u punom trku

MO
matK.O.
11:40 16.05.2017.

neznam zašto se igrači tipa fernandes šalju na posudbu i šikaniraju,a antolići i pivariću uporno forsiraju iako su ispod svake razine!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije