Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar uz Baldasara

Jovanović: Slažem da je Poljud bolje rješenje za nacionalni stadion

Željko Jovanović
Žarko Bašić/Pixsell
09.01.2014.
u 15:47

- Ja sam i prije nego što su krenule ove rasprave rekao da po meni Split ima najbolje uvjete

Nakon što je danas gradonačelnik Splita Ivo Baldasar izjavio da je nekorektno od Davora Šukera što uopće nije razmotrio opciju da se od Poljuda napravi nacionalni stadion, sličnu stvar rekao je i ministar Željko Jovanović nakon sjednice Vlade.

- Ja sam i prije nego što su krenule ove rasprave rekao da po meni Split ima najbolje uvjete da se uz najmanje novaca stadion uredi da bude dobar domaćin kao jedan od gradova Europskog nogometnog prvenstva, rekao je Jovanović i pojasnio što znači nacionalni stadion:

- To znači da je vlasnik stadiona Hrvatski nogometni savez koji bi trebao financirati i njegovu obnovu, jer ako se gradi nacionalni stadion po pravilima FIFA-e, vlasnik je HNS, ne grad Split ili Zagreb, ako je riječ o Maksimiru. Prema tome, u ovim uvjetima, što sam kao ministar već nekoliko puta rekao, mi više ne pristajemo financirati sportske objekte koji će opteretiti proračuna građana Hrvatske.

>>Baldasar: Šuker mora znati da HNS nije zagrebački savez!

Komentara 26

BI
budimo_iskreni
16:35 09.01.2014.

da li bi ministar tako mislio da je sdp ostao na vlasti u zagrebu i da u splitu nije sdp na vlasti? hahaha, to je onaj isti što je govorio o kriminalnoj organizaciji, a nije pogledao svoju Partiju kao najbolji primjer iste!

ST
stefj
16:17 09.01.2014.

Eh, da je u Splitu i dalje Kerum, vraga bi Poljud bio dobar. Eh ta politika...

Avatar mohito
mohito
17:17 09.01.2014.

koje je ovo jeftino skupljanje politickih poena od druga jovanovica…na stranu pitanje je dal je poljud uopce vise vlasnistvo grada slipta ili hajduka (jer se o tome vodi rasprava u gradskoj skupstini da se poljud, koji je gradila cijela nekadasnja juga, prepise hajduku kao nekretnina u vlasnistvo)…ovo je taktika "zavadi pa vladaj", misli se jovanovic dodvoriti splicanima…lik koji je tako marljivo napravio sve da se simunic kazni sto ostrije, dokazani antihrvat u svakom svom istupu, evo sad pokusava nabacit jos malo ulja na zapaljive odnose izmedju sjevera i juga hrvatske koje marljivo podpiruje od kad je dosal na vlast…ali vjerujem da ce dolje prepoznat ovaj jeftini populizam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije