Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braća najavljuju derbi

Josip Ćorić: Ante je neki dan dobio šamar

Ante Ćorić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.03.2016.
u 10:26

Ova utakmica u njihovoj se obitelji dočekuje s nestrpljenjem, a postoje i "psihološke igrice" kojima se služe oba brata.

Zagrebački dvoboj Dinama i Lokomotive s velikim se nestrpljenjm iščekuje u obitelji Ćorić, piše Goal.com. Na travnjaku bi opet mogao biti veliki "fajt", opet se očekuje dvoboja brata protiv brata. Josip Ćorić stariji je član obitelji, 27-godišnjak koji uspješno brani boje Lokomotive. Ante je pak nogometni genijalac, 18-godišnji "wunderkind" koji je nadolazeća zvijezda Dinama, ali i cjelokupnog hrvatskog nogometa...

Ova utakmica u njihovoj se obitelji dočekuje s nestrpljenjem, a postoje i "psihološke igrice" kojima se služe oba brata. Razne oklade, međusobne prijetnje, provokacije, pa i pokoji šamar samo su dio međusobnog uvoda u okršaju "brata na brata". Tako su Josip i Ante Ćorić u razgovoru za Goal zajedničkim snagama najavili ovaj dvoboj. Ali, i odali poneki zanimljiv detalj iz proteklih dana...

"Pročitao sam jedan Antin intervju u novinama u kojem je kazao kako smo se kladili u šamar tko će pobijediti u ovoj utakmici. A ja za tu okladu nisam ni znao. I što sam napravio? Čim je došao kući - ja sam ga iznenadio jednim šamarom" sa smješkom priča Josip.

A što je na to sve rekao Ante Ćorić, pročitajte na portalu Goal.com.

>>DJ, vlasnik butika, hakler, branitelj, sve je to bio Sreten Ćuk

Komentara 4

MA
magnum2013
11:16 13.03.2016.

AUTOR: Večernji list. Zar ovakav naslov i ovakova priča" nekome nešto znači. Ovako nešto možete pročitati samo u VL, a "novinar" očito nije imao ni obraza se potpisati. U Lijepoj našoj postoje dvije stvari koje nas uveseljavaju redovito i služe za razonodu i smijanje: Hajduk i Večernji list!!!!

DE
DelPiero
11:41 13.03.2016.

Neeee ljudi moji pa ante je dobio samar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije