Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Još jedna potvrda da je Modrić u najužem izboru za nogometaša godine

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.07.2018.
u 19:21

- Što se favorita tiče, rekao bih - Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Raphael Varane i ja - rekao je Mbappe.

Kylian Mbappe, najbolji mladi igrač na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, najavio je izbor za najboljeg nogometaša godine i među svoj kandidate stavio Luku Modrića.

- Što se favorita tiče, rekao bih - Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Raphael Varane i ja - rekao je Mbappe.

S Francuskom je u Rusiji osvojio Svjetsko prvenstvo.

- Moraš biti iskren u životu. Dulje me vrijeme već okupirala ta ideja i od početka natjecanja bio sam uvjeren da imamo sve da odemo do samog kraja. I prije početka SP-a sam to rekao, a neki su to shvatili kao aroganciju. No, bilo je to samo samopouzdanje. Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim. Programirao sam sebe da ga osvojim.

Otkrio je da je nagovarao suigrača iz reprezentacije N'Goloa Kantea da iz Chelseaja prijeđe u PSG.

- Istina je da me predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi konzultirao oko njega. I rekao sam mu da bi Kante dobro došao našoj momčadi. Razgovarao  sam s njim tijekom SP-a, ali bez dosađivanja jer znam kako je to kad ti "peru mozak" transferima - zaključio je Mbappe.

Komentara 4

IL
ilija26
19:53 23.07.2018.

Ali on voli Thompsona, kako će to štakoraši preživjeti

IL
ilijan
21:02 23.07.2018.

Najbolji igrač na svijetu!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:05 24.07.2018.

Ma Luka je Legenda Svijeta Playmaker koji se nikad više neće roditi!!! Dobio ili ne baš nas Briga!!! Luka Ti se Fenomenalan!!! Neznam ni šta da Kažem!!!! Srce naše Vatreno!!!!! Bravo Hrvatska Bravo Bravo Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije