Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabra navijačica

Modrić odgovorio na pismo koje je dobio od djevojčice koja boluje od leukemije

Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/13
23.07.2018.
u 14:38

Selena Brunjaji prošli tjedan poslala je pismo Luki Modriću u kojem mu poručuje da je najbolji nogometaš na svijetu, a sada joj je stigao Lukin odgovor.

Petogodišnja Selena Brunjaji, koja boluje od leukemije, prošli tjedan napisala je pismo Luki Modriću, koje su objavila 24 sata. Poručila mu je u pismu da je najbolji nogometaš na svijetu te da će ga jednog dana odvesti na piknik. 

- Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih.  Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači. Svi te  jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena - napisala je djevojčica u pismu koje je objavljeno na društvenim mrežama.

Nije trebalo dugo i od Luke je stigao odgovor koji je  objavljen na Facebooku HNS-a.

 

 

Draga Selena,

Dobio sam tvoje lijepo pismo koje me jako razveselilo. Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe.  Zbog takvih hrabrih navijača kao što su ti mi uvijek dajemo sve do sebe na terenu i borimo se za vas. Hvala što si bila uz nas! Suba i Šime puno  pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje! Od srca, tvoj Luka Modrić - napisao je Luka. 

>>Pogledajte najbolje trenutke s dočeka Vatrenih

 

Komentara 21

MO
mobitel20
15:55 23.07.2018.

Sjajni Luka i jos sjajnija Selena ! Bravo ! Pozdrav cijeloj obitelji sa zeljom da Selena pobijedi bolest!

Avatar Ada
Ada
16:20 23.07.2018.

Predivno! Lukino srce je veće od zlatne lopte koju je osvojio!

Avatar white socks
white socks
16:54 23.07.2018.

Luka je trebao učitati Plenkovića, Bandića i Krešicu može li i što treba odgovoriti. I Pupavca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije