Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA VRATA

Jedan od najboljih igrača Hajduka pod upitnikom: Bivši 'vatreni' se vraća na gol?

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
30.11.2023.
u 11:08

Lučić je zbog ozljede propustio i oba treninga u srijedu, a bio je i na liječničkom pregledu. I dalje osjeća posljedice starta iz Pule i ne može trenirati

Lider prvenstva Hajduk ove subote u 17. kolu HNL-a u subotu ima novi izazov. Na Poljudu u 17 sati i 30 minuta počinje okršaj s četvrtoplasiranom momčadi lige, Goricom

U prvom međusobnom ovosezonskom dvoboju Hajduk je na gostovanju poražen 2:1 u Velikoj Gorici, a sada se nada punom plijenu, no za tu utakmicu vrlo izgledno će imati neke izostanke.

Hajduk je u prošlom kolu svladao Istru s 2:0, ali nije iz Pule izašao neokrznut. Nakon zakašnjelog starta Ante Ercega nad Ivanom Lučićem, došlo je do ozljede vratara Hajduka prouzrokovane trzajem vrata.

Lučić je zbog ozljede propustio i oba treninga u srijedu, a bio je i na liječničkom pregledu. I dalje osjeća posljedice starta iz Pule i ne može trenirati. Nepoznato je još hoće li se oporaviti do subote, ali zasad, koliko doznajemo iz kluba, ne konkurira za utakmicu na Poljudu.

Ne oporavi li se Lučić do tada, među vratnice će kapetan Hajduka i bivši hrvatski reprezentativac Lovre Kalinić. Zadnji put je Kalinić za Hajduk branio protiv Jadrana iz Ploča u Kupu, a zadnja prvenstvena utakmica mu je bila još krajem listopada 2022. godine, protiv Lokomotive.

Što se tiče ostalih igrača Hajduka, makedonski ofenzivac Aleksandar Trajkovski i dalje nije u pogonu, ozljeda još nije do kraja zacijelila, pa će po svemu sudeći preskočiti i Goricu.

Ima i dobrih vijesti za bijele, marokanski ofenzivni veznjak Yassine Benrahou se nakon propuštanja utakmice s Istrom vraća i bit će na raspolaganju treneru Mislavu Karoglanu u subotu.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije