Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE ĆE 'NOVI MODRIĆ'?

Veliki transfer već na zimu? 'Lovro je idealan za talijanskog velikana! Stigli su upiti od strane slavnih klubova'

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Igor Soban/PIXSELL
28.09.2022.
u 17:34

Tijekom zadnjeg ljetnog mercata, Majer je mogao otići u veliki klub, ali njegov sadašnji poslodavac je stopirao posao.

Lovro Majer novi je hit igrač hrvatske repezentacije ali i definitivno jedan od najtraženijih mladih igrača u Europi.

Prema pisanju medija, u utrci za Majera je nekoliko slavnih klubova poput Arsenala, Barcelone i Juventusa, šuškalo se o madridskom Atleticu ali nisu povukli konkretan potez. 

Među najvećim favoritima ističe se europski  velikan Juventus, talijanski mediji pišu da je Majer jedan od ključnih igrača za izgradnju nove momčadi 'stare dame'. Povodom toga oglasio se i njegov zastupnik Marco Bussielo

http://

 

'Lovro Majer raste eksponencijalno, postao je važna karika u igri hrvatske reprezentacije i definitivno je idealni ofenzivni veznjak za sve najveće klubove. Da, čak i za Juventus! No u ovom trenutku nema nikakvih kontakata s velikim klubovima, a sve zato što Rennes ne želi razgovarati o transferu. Bilo je nekih upita velikih klubova za njega, ali su Francuzi sve zaustavili' - izjavio je Majerov menadžer za talijansko tržište u listu Tuttosport. 

Rennes ga ne planira prodati, barem ne za sada, francuski prvoligaš traži odštetu od čak 60 milijuna eura. Međutim, poslije SP-a vrlo je izgledno kako će bivši Dinamov dragulj potpisati za novi klub u bombastičnom transferu. 

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 5

BD
blue_diamond
18:34 28.09.2022.

Juventus je raspala momčad gdje bi samo upao u sivilo, bolje da ceka ponude iz Spanjolske gdje bi se odlicno snasao

DU
Deleted user
07:47 29.09.2022.

Meni je taj Lovro totalno antipatičan, nikakvih emocija na licu....

BL
blackeder2022
18:41 28.09.2022.

Lovro je dragulj,ako neka mu ne bude novac bitniji od nogometnog sazrijevanja.Za njegov stil igre idealan je francuski nogomet,ili u Španjolskoj igra Villareal.Italija ili Engleska bile bi za sada,gašenje njegove nogometne lucidnosti,a i grub nogomet koji preferiraju,pitanje kako bi s ozljedama suživio.Ne bi bio ni prvi ni zadnji dijamant ,koji se pretvorio olovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije