Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni vatreni

'Novi Modrić' sve je traženiji, nakon Arsenala i Atletica još jedan europski div želi hrvatskog veznjaka

Foto: PIXSELL
1/3
27.09.2022.
u 12:03

Lovro Majer jedan je od najtraženijih hrvatskih igrača posebice nakon pogotka Danskoj u Ligi nacija.

Lovro Majer (24) otkako je kao Zorro ušao u utakmici protiv Danske u Ligi nacija i zabio pogodak, postao je opsesija mnogih nogometnih fanova, ali i klubova.

Zapeo je mladi veznjak za oko mnogim europskim velikanima pa ne bi bilo čudno da u zimskom prijelaznom roku promijeni klub. 

Naime, krajem ljetnog prijelaznog roka, Majera je htio Atletico Madrid. Interes je bio obostran, ali navodno gazda Rennesa nije dao hrvatskog reprezentativca i od transfera na kraju nije bilo ništa. 

No, dečka iz Zagreba to nije obeshrabrilo, on i dalje kreira po sredini terena i sjajno obavlja svoj posao kako u francuskoj ligi tako i u reprezentaciji.

Britanski mediji čak su ga prozvali "novim Modrićem"The Mirror je pisao o tome kako je za njega zainteresiran i Arsenal

- Arsenal prati novog Modrića vrijednog 50 milijuna eura. Skauti Arsenala gledali su ga na Maksimiru.

Trenutačni veznjak Rennesa, u koji je došao prošle godine iz Dinama za 12 milijuna eura, dosad je za francuski klub upisao 44 nastupa, zabio sedam golova i upisao 11 asistencija.

Sve to diglo mu je cijenu pa po najnovijim informacijama Majer se procjenjuje na 49 milijuna eura.

I Rennes ga ne bi pustio za manje od tog iznosa. A zašto i bi, posebice kada zna da se u utrku za njega uključuje sve više klubova. 

Engleski Mirror javlja da je nakon Atletica i Arsenala, interes za Majera pokazao i Juventus.

 

 

Majer bi Staroj dami dobro došao i donio kreaciju u sredini terena... no do zimskog prijelaznog roka još se svašta može dogoditi. 

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar utunelu
utunelu
14:17 27.09.2022.

sta je ono bio Halilovic Alen Ronaldo Messi tko ono?Majer priznajem izvrstan off the ball i ne igra poziciju kao Modric i nemojte ga usporedivati s njim

BE
Berri
13:31 27.09.2022.

kolika će biti cijena Lovre Majera ovisi o rezultatu hrvatske nogometne reprezentacije. Ako hrvatska izbori četvrtfinale i ako Majer odigra zapaženu rolu, može doći na razinu Marcela Kovačića što se tiče vrijednosti na tržištu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije