Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI SU

Skauti velikana pratili 'novog Modrića': Posao se već planira, na pomolu hrvatski rekord

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Igor Soban/PIXSELL
26.09.2022.
u 15:43

Prema dobro upućenim 'klupskim novinarima', Arsenal je na ljeto spreman Rennesu platiti odštetni iznos od 50 milijuna eura za 'novog Modrića', kako ga nazivaju u Arsenalu.

Vijest da su skauti engleskog velikana Arsenala na utakmici Lige nacija između Hrvatske i Danske došli posebno pratiti hrvatskog reprezentativca Lovru Majera (24) posebno je odjeknula budući da je na toj utakmici Majer samo nekoliko minuta nakon ulaska s klupe sjajno pogodio za pobjedonosnih 2:1. 

Britanski The Mirror objavljuje da su skauti Arsenala i više nego zadovoljni s onim što je Majer pokazao, te da je povratnim informacijama skauta zadovoljno i vodstvo kluba.

22.09.2022., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga Nacija, Liga A, skupina 1, 5. kolo, Hrvatska - Danska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prema dobro upućenim 'klupskim novinarima', Arsenal je na ljeto spreman Rennesu platiti odštetni iznos od 50 milijuna eura za 'novog Modrića', kako ga nazivaju u Arsenalu.

Kad bi Rennes i Majer prihvatili eventualnu ponudu Arsenala, Lovro bi tada postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti, budući da je najskuplji hrvatski transfer u povijesti onaj Matea Kovačića iz Real Madrida u Chelsea 2019. godine za odštetu od 45 milijuna eura.

Ove sezone Majer je u Rennesu u vrhunskoj formi i jedan je od najuzbudljivijih i najkreativnijih veznjaka u Ligue 1. Njegova vrijednost se trenutno na Transfermarktu procjenjuje na 20 milijuna eura.

Komentara 5

RE
RedTree
00:37 27.09.2022.

Modrić, Rakitić i Perišić su visoko digli letvicu i tko zna kad ćemo opet imati takve igrače.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
20:10 26.09.2022.

Ma do ljeta Lovro Majer ce vrijediti 300 milijuna dolara i i isto toliko eura. Sesvete ce isto u bitku za Lovru.

ZU
Zujim
17:19 26.09.2022.

70 mil. € ukupno? To su bolesni iznosi, Pele je na vrhuncu karijere kao najbolji igrac svijeta dobio 6 mil. $, a danas toliko vrijede igraci s klupe prosjecnog kluba jacih liga. Svejedno, danasnji iznosi nemaju veze s razumom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije