Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZDRAVKO JE ZASLUŽAN'

Javio se i Zdravko: Videom podsjetio što je Bjelica mislio o njemu dok je bio u Dinamu

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Denis Kapetanovic/PIXSELL
30.04.2021.
u 19:38

Mamić na svome Facebook profilu i dodao video iz emisije 'Sport nedjeljom' u kojemu Bjelica govori kako je baš Zdravko zaslužan za uspjehe Dinama i kako je baš na njegov zahtjev došao u Dinamo.

Laki je malo nervozan, površinski su konstatirali na službenoj stranici Dinama nakon prozivki trenera Osijeka, Nenada Bjelice o tome kako Dinamo i Rijeka manipuliraju hrvatskim nogometom.

Podsjetimo, Bjelica je bio i trener Dinama i to dvije godine kada je napravio sjajne uspjehe i svi su ga hvalili, a hvalio je i on mnoge. Među njima i Zdravka Mamića, neslužbenog šefa Dinama, pravomoćno osuđenog, koji se već tri godine nalazi u Međugorju, u BiH gdje želi služiti svoju kaznu zatvora koju mu je potvrdio Vrhovni sud RH zbog izvlačenja čak 116 milijuna kuna iz Dinama.

- Ljubomora je osjećaj koji je obično posljedica negativnih misli i osjećaja nesigurnosti, straha od tjeskobe, te precjenjivanja vlastitih mogućnosti potaknutih očekivanjem gubitka nečega do čega je nekome stalo, kao što su emocionalna veza, prijateljstvo, novac ili (najćešće) ljubav - napisao je Mamić na svome Facebook profilu i dodao video iz emisije 'Sport nedjeljom' u kojemu Bjelica govori kako je baš Zdravko zaslužan za uspjehe Dinama i kako je baš na njegov zahtjev došao u Dinamo.

Komentara 11

AN
Antonio1952
19:58 30.04.2021.

Svatko normalan i dobronamjeran zna sta je Mamic sve uradio za Dinamo. Bjelica me razocaro mislio sam da je veci frajer, ali na zalost nije i jako brzo je zaboravio sve lijepo sto mu je pruzio Dinamo i Mamic.

BR
Breoxs
20:07 30.04.2021.

Bjelica je puno napravio u Dinamu, ali kada u 90.-u minutu uđeš s 3-1 protiv Šahtara, pa dobiješ 2 gola u sudačkoj nadoknadi i izgubiš proljeće u Ligi prvaka onda si gubitnik! Odličan trener, ali nije imao sreće napraviti iskorak više! Bjelica, kad je miran, užitak ga je slušati, no kad izgubi mir, onda do izražaja dolaze neka obilježja na kojima treba raditi.

PU
puniša
07:29 01.05.2021.

Bjelko je smeče...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije