Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČ NA DOČEKU

Izbornik Srbije lajkao fotografiju s Thompsonom, objasnio je i zašto

Ivan Rakitić Thompson
Foto: Instagram
1/6
17.07.2018.
u 12:12

- Ivanove fotografije lajkam automatski gdje god se pojave. Tako je bilo i ovoga puta.

Ivan Rakitić jučer je tijekom dočeka na Instagramu objavio fotografiju s Markom Perkovićem Thompsonom koji se s vatrenima vozio u autobusu pa im pjevao na Trgu bana Jelačića. To u Srbiji nije dobro prihvaćeno, no zanimljivo da je, kako pišu srbijanski mediji, izbornik tamošnje reprezentacije Mladen Krstajić lajkao tu fotografiju. Poslije je objasnio zašto.

– Ivanove fotografije lajkam automatski gdje god se pojave. Tako je bilo i ovoga puta. Sigurno to nisam napravio da bih podržao Thompsona koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda – rekao je Krstajić za Tanjug te dodao:

Ivan Rakitić Thompson
1/30

– Niti sam Thompsona prepoznao na fotografiji, niti me on zanima, niti želim čuti za njega ili bilo što slično. Tko me imalo poznaje, zna koliko volim svoju zemlju i svoj narod, a poštujem druge.

Inače, Rakitić i Krstajić dugogodišnji su prijatelji, poznaju se iz vremena dok su zajedno igrali u Schalkeu.

>> Pogledajte nezaboravno slavlje s Trga

Komentara 115

Avatar poljicanin
poljicanin
12:33 17.07.2018.

Po čemu je konkretno Thompson protiv Srbije i srpskog naroda?Da li je automatski "protiv" ako je za Hrvatsku i hrvatski narod?

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
12:38 17.07.2018.

Vrijemeje da se opasuljite dragi Srbi. Nije Thompson protiv Srbije i Srba. Bio je protiv agresora, no problem nastaje onda, kad se Srbi i njihovo političko vodstvo, počinju identificirati sa agresorom na Republiku Hrvatsku. Tu je problem, u vašoj percepciji.

Avatar heyhay
heyhay
12:21 17.07.2018.

laže,sluša thompsona svaki dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije