Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognozeri

Izbor gibona Kenta neće se svidjeti hrvatskim navijačima

Gibon Kent
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
Autori: Drago Hudika, Hina
06.07.2018.
u 14:07

Najpopularniji životinjski vidovnjak ovih dana ipak je mačak Ahil iz Ermitaža, koji je, kako se podsjeća, do sada bez greške predvidio ishode utakmica

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu (20 sati) igra četvrtfinale SP-a protiv domaćina Rusije. Utakmica u Sočiju bit će vrlo neizvjesna jer većina životinjskih prognozera je prednost dala ruskoj reprezentaciji.

Tako je u zagrebačkom Zoološkom vrtu gibon Kent izabrao babušku, koja je punjena povrćem i voćem, s ruskom zastavom. No za razliku od glave obitelji njegova partnerica i nasljednica su izabrale babušku s hrvatskom zastavom. 

Lav Lord, bijela medvjedica Aurora, bajkalski mačak, svi redom prognoziraju pobjedu Rusije nad Hrvatskom u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva, donose u petak ruski portali.

Pred lava Lorda u zoološkom vrtu u Sahalinu stavili su dvije posude s mesom - jedinu s hrvatskom i jednu s ruskom zastavom. Naravno, Lav je kao pravi patriot izabrao zdjelu s ruskim stijegom, izvještavaju Ria novosti. Ne samo da je smazao meso nego i zastavicu, zajedno sa slamčicom, dodaju Rusi, hrabreći se pred srazom s Hrvatima.

Bijela medvjedica Aurora iz Parka flore i faune Roev potok u Krasnojarsku također je predskazala pobjedu Rusije u četvrtzavršnici izabravši između dvije lubenice onu s ruskom zastavom. Njezin partner Feliks kasnije je dokrajčio hrvatsku lubenicu, pišu Ria novosti. Podsjećaju da je Aurora pogodila ishod predsjedničkih izbora u SAD-u.

Gibon Kent
1/7

Na ruskim portalima pojavio se i snimak neimenovanog mačka iz bajkalske regije koji je između dvije zdjelice s hranom na kojima su hrvatska i ruska zastava, odabrao onu s ruskom. Ne navodi se, međutim, što je bilo u kojoj zdjelici.

Najpopularniji životinjski vidovnjak ovih dana ipak je mačak Ahilej iz Ermitaža, koji je, kako se podsjeća, do sada bez greške predvidio ishod ruskih utakmica s Egiptom i Saudijskom Arabijom, pobjedu Irana nad Marokom i pobjedi Brazila nad Kostarikom, piše portal TurStat.

Mačak Ahilej
Foto: Reuters/Pixsell
Drugi na ljestvici popularnosti je medvjed Jakov iz Moskve, koji je pogodio ishod četiri utakmice, a treća je tapirica Kleopatra iz zooparka Limpolo iz Nižnjeg Novgoroda. 

Što se pak tiče prognoza ruskih građana, najnovija anketa Sveruskog centra za istraživanje javnog mnijenja, koji je u Rusiji najcitiraniji i najugledniji izvor takvih podataka, pokazuje da 56 posto građana Ruske Federacije očekuje pobjedu Rusije nad Hrvatskom u četvrtfinalu. Neriješeni ishod i raspucavanje penala očekuje 10 posto anketiranih, pobjedu Hrvatske 15 posto, a 19 posto reklo je da ne može predvidjeti ishod.

>> Pogledajte što Večernjakovi novinari kažu o našem sljedećem suparniku Rusiji

Komentara 5

OB
ObrenM
05:49 07.07.2018.

Sto ga ne pitaju vladajuci ,kako upravljati Hrvatskom?Koliko je god glup, pametni je i posteni od vladajucih.

KR
kruti221
15:13 06.07.2018.

kent je rekel svoje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije