Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAV ZA DOMAĆINA

Dalić bio u dvojbi pa odlučio: S ovih 11 igrača napast će Ruse

Hrvatska Danska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
06.07.2018.
u 12:14

Najveći problem izborniku Zlatku Daliću predstavlja umor igrača, što se vidjelo već i protiv Danske, a sigurno nam na ruku ne ide ni što smo u osmini finala igrali 120 minuta.

Hrvatska u subotu od 20 sati u Sočiju protiv domaćina Rusije lovi polufinale Svjetskog prvenstva.

Najveći problem izborniku Zlatku Daliću predstavlja umor igrača, što se vidjelo već i protiv Danske, a sigurno nam na ruku ne ide ni što smo u osmini finala igrali 120 minuta.

Nakon Danske, probleme s ozljedama imali su Ivan Strinić i Mateo Kovačić. No Strinić je već jučer normalno trenirao i opet će zauzeti mjesto na lijevoj strani obrane.

Kovačić teško da će biti spreman za utakmicu, no čini se da nije ni u Dalićevim kombinacijama za prvih 11 za Ruse.

Jedina Dalićeva dvojba bila je Marcelo Brozović ili Milan Badelj, a prednost će dobiti veznjak Intera koji je počeo utakmice protiv Argentine i Danske.

Protiv Rusa u Sočiju će na teren tako ovih 11: Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić – Brozović – Perišić, Rakitić, Modrić, Rebić – Mandžukić.

Hrvatska Danska
1/14

Komentara 53

DU
Deleted user
12:48 06.07.2018.

Hoće li komšiluk preživit pobjedu Hrvata ako se dogodi ? Znam da navijaju za nas pogotovo sad kad nemaju za koga drugoga s ovih prostora a svi smo mi srbi kako kažu tim više zar ne ? 😆

TR
trabant7
12:40 06.07.2018.

I Rusi su igrali 120 min. pa nisu umorni, odmaraj, regeneracija itd.

KR
Krotila
12:57 06.07.2018.

danas za večerU pečena jaja sa špekom,sutra za ručak pečena jaja sa špekom,imat čete energetskU bombu da razbijete Ruse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije