Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba se nastavlja

Mourinho priprema novu ponudu za Perišića, a Inter je već pronašao zamjenu

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.07.2017.
u 08:52

Manchester je istaknuo da će i nova ponuda biti niža od 50 milijuna eura koje traži Inter.

Borba Manchester Uniteda za Ivana Perišića se nastavlja. Poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio tako doznaje da je engleski klub jučer obavijestio Inter da priprema novu ponudu za hrvatskog reprezentativca.

Podsjetimo, Inter je pritisnut pravilom financijskog fair playa želio prodati Perišića za 60 milijuna eura, a kad se u igru uključio klub s Old Trafforda Talijani su bili spremni spustiti cijenu na 50 milijuna eura. No, Englezima je to bilo previše pa su željeli iskoristiti Interovu neugodnu situaciju te spustiti cijenu na 32 milijuna.

Klub sa Giuseppe Meazze u međuvremenu je uspio zadovoljiti Uefino pravilo te je sada u mnogo boljoj pregovoaračkoj pozicji. Ipak, Di Marzio dodaje kako je Manchester jučer istaknuo da će i nova ponuda biti niža od 50 milijuna koje traži Inter.

Gazzetta dello Sport još dodaje da su crno-plavi već pronašli i potencijalne zamjene za Perišića. Interu su najzanimljivija ova tri krilna napadača - Julian Brandt, Douglas Costa i Jevhen Konopljanka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije