Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli vatrene

Mourinho ljutit zbog Perišića i želi dovesti još jednog Hrvata u Manchester

Jose Mourinho
Luka Stanzl/PIXSELL
01.07.2017.
u 18:35

Mourinho priželjkuje dolazak Ivana Perišića iz Intera, Nemanje Matića iz Chelseaja te Alvara Morate i Matea Kovačića iz Real Madrida.

Trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, ljutit je na čelnike Manchester Uniteda. Pedantnom Portugalcu teškoće stvara činjenica što još uvijek nema definiranu momčad za sljedeću sezonu te nedostaju one najjače karike koje bi trebale pojačati velikana s Old Trafforda. 

Mourinho priželjkuje dolazak Ivana Perišića iz Intera, Nemanje Matića iz Chelseaja te Alvara Morate iz Real Madrida te inzistira da vodstva kluba što prije dovrši te transfere, pišu Englezi.

A španjolski mediji pak dodaju kako bi još jedan Hrvat mogao stići u Manchester United. Riječ je o Mateu Kovačiću kojeg želi i PSG.

Diario navodi da je Mourinho već zatražio klupske čelnike da dovedu Kovačića jer je propalo dovođenje Jamesa Rodrigueza, no i da će ga Real teško pustiti jer je dokazao da može zamijeniti Luku Modrića.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:31 02.07.2017.

Kako da ne. On obozava balkacerose a izrazito hrvatske nogometase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije