Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SUSPENZIJE

Ivan Leko odbio pozdraviti suca Darija Bela uoči utakmice Gorice i Hajduka

Screenshot/MaxSport
17.09.2023.
u 18:06

Na početku susreta je uobičajeni protokol da treneri pozdrave suce te kapetane suparničkih momčadi na centru nakon pozdrava igrača. Trener Gorice Dinko Jeličić došao je pozdraviti sudačku postavu, dok je Leko ostao sjediti na Hajdukovoj klupi

Nogometaši Gorice i Hajduka su u nedjelju igrali utakmicu osmog HNL kola na rasprodanom stadionu u Velikoj Gorici.

Osim same utakmice, susret je obilježio i povratak glavnog trenera Hajduka Ivana Leke na klupu nakon pet odrađenih utakmica suspenzije. 

Susret protiv Gorice, njegov povratnički, sudio je Dario Bel, koji je Leku i isključio tijekom utakmice Superkupa protiv Dinama zato što je Leko vrijeđao Bela, a zbog toga je strateg splitske momčadi i dobio suspenziju.

Na početku susreta je uobičajeni protokol da treneri pozdrave suce te kapetane suparničkih momčadi na centru nakon pozdrava igrača. Trener Gorice Dinko Jeličić došao je pozdraviti sudačku postavu, dok je Leko ostao sjediti na Hajdukovoj klupi.

- Ne mislim da je slučajno što nam sudi Bel, nismo mi glupi ni ludi, iako je nekad u životu možda najbolje praviti se takav... U mojoj situaciji, kako se ja osjećam, najbolje da ništa ne govorim jer bih svašta mogao reći – prokomentirao je sudačku postavu Leko prije susreta.

 

Komentara 15

NO
Nordik
19:27 17.09.2023.

Jel Leko još u klubu?

MI
Misko12
19:18 17.09.2023.

Da se tako ponašao u Belgiji, ne bi bio trener ni 5 minuta, ali u hajduka i hns sve se može

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:27 17.09.2023.

Kakvo je ovo ponašanje?Očekujem kaznu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije