Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINACIJA U ZAGREBU

Juniori Dinama razmontirali Hajduk u derbiju s 3:0 i preuzeli vrh prvenstvene ljestvice

Zagreb: Utakmica juniora izme?u Dinama i Hajduka
Foto: Luka Stanzl
1/4
16.09.2023.
u 12:46

Dinamo je preuzeo vodstvo na prvenstvenoj ljestvici s 15 bodova i jednim golom boljom gol-razlikom od Lokomotive, koja je stopostotna s pet pobjeda u pet utakmica

Juniori Dinama su na terenu Luke Modrića u Maksimiru suvereno svladali Hajduk u derbiju šestog kola juniorske HNL rezultatom 3:0 i tako preuzeli čelo prvenstvene ljestvice.

Momčad Ivice Banovića je bez većih poteškoća svladala splitsku momčad, koju je nakon odlaska Tonija Golema u seniore Rudeša preuzeo Zlatko Jerković, te se nije proslavio u debiju na klupi.

Dinamo je od samog početka utakmice uspostavio kontrolu i dominaciju te imao nekolikog propuštenih zicera u uvodu utakmice. No, plavi su fantastičnim pogotkom Vilima Geca s ruba kaznenog prostora poveli u 23. minuti, a Hajduk svoju veliku priliku za izjednačenje preko Karla Antunovića nije iskoristio.

U prvoj minuti nastavka Dinamo je udvostručio vodstvo, Vito Čaić obavio je pola posla prodorom i asistencijom za Bornu Graonića koji je pogodio za 2-0. Konačan rezultat u 66. postavio je Zlatan Koščević sličnom akcijom kao i kod drugog pogotka, ovaj put asistent je bio strijelac tog drugog pogotka, Graonić.

Dinamo je preuzeo vodstvo na prvenstvenoj ljestvici s 15 bodova i jednim golom boljom gol-razlikom od Lokomotive, koja je stopostotna s pet pobjeda u pet utakmica.

Hajduk je u prošlom kolu remizirao s Goricom, a nakon prvog poraza je treći s dva boda manje od Dinama i u idućem kolu dočekuje upravo Lokomotivu, dok plavi gostuju kod Rudeša.


 
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
15:50 16.09.2023.

Očekujemo 17 prigovora jajduka, 32 presice i proteste po čitavom planetu. I naravno, stotinjak napada na suca jer nije sviral barem 5 penala za tovarčeke.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
14:39 16.09.2023.

Ajmo Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije