Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Nogometaši nakon pijanstva izazvali nesreću u kojoj se ozlijedio kapetan

Richard Keogh
Foto: Reuters/Pixsell
27.09.2019.
u 09:21

Većina igrača su nakon večere otišla svojim kućama, a nekoliko njih se nastavilo družiti i popila se koja čašica previše

Igrači engleskog drugoligaša Derby Countyja doživjeli su prometnu nesreću nakon klupske večere. Najteže je stradao Richard Keogh koji se vozio u automobilu zajedno s Tomom Lawrenceom i Masonom Bennettom.

Kapetanu Derbyja ozlijedio je koljeno i gležanj te je za njega sezona završena. Nesreća se dogodila nakon klupske zabave, Richard Keogh završio je u bolnici, a njegovi suigrači u pritvoru.

Pijani Lawrence i Bennett su nakon zabave sjeli u svoje automobile i izazvali prometnu nesreću. 

Većina igrača su nakon večere otišla svojim kućama, a nekoliko njih se nastavilo družiti i popila se koja čašica previše. 

'Igrači trebaju znati kada prestati piti, te kako ne smiju voziti automobil u alkoholiziranom stanju. Kao posljedica vožnje u pijanom stanju Keogh je ozlijedio koljeno te je za njega sezona završena', piše u klupskom priopćenju.

Nakon nesreće internetom se proširila snimka pijanog Bennetta. Njega je u toaletu snimio suigrač Tom Huddlestone i vrlo je loše izgledao, imao je mučninu i povraćao je.

Kasnije su Bennett i Lawrence sudjelovali u prometnoj nesreću. Bennett je vozio Mercedes, a Lawrence je upravljao Range Roverom. 

'Klub će provesti istragu, a igrači koji su sudjelovali u incidentu bit će kažnjeni te će dobiti dodatnu kaznu društveno korisnog rada u zajednici. One koji su sudjelovali u incidentu očekuju ozbiljne kazne, ali ćemo ih podržati u povratku u momčad', piše u nastavku priopćenja Derby Countyja.

Bennett i Lawrence idući mjesec bit će izvedeni pred suca za prekršaje.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije