Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

I Guardianovi novinari tvrde: Modrić je najbolji igrač na Otoku!

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
24.05.2011.
u 20:03

Novinari uglednog engleskog lista Guardiana birali su najbolje u protekloj sezoni Premiershipa

Pa je za najboljeg igrača elitnog razreda engleskog nogometa većinom glasova pobijedio Luka Modrić! Tottenhamov veznjak prvo je ime Premiershipa za četvero od 11 Guardianovih novinara, a pobjedu je odnio ispred veznjaka Blackpoola Charlieja Adama, vratara Manchester Uniteda Edwina van der Sara, stopera Man. Uniteda Nemanje Vidića...

"Užitak ga je gledati svakoga tjedna. Nanesena mu je nepravda u izboru Engleskog nogometnog saveza za nogometaša godine."

"Jedan od najšarmantnijih nogometaša današnjice i rijedak primjerak razigravača koji igra od šesnaesterca do šesnaesterca."

"Vraća vjeru u nogomet. Podsjeća sve da ta igra još uvijek zna biti lijepa."

To su samo neki od komentara uz Modrićevo ime.

Komentara 12

IV
Ivekivek
20:44 24.05.2011.

Valjda će nešto od tog svog umijeća pokazati u Splitu........

KI
kiiko
21:03 24.05.2011.

ako teren bude bio rupavi nece niko i nista nesto pokazati pa ni gruzijci bice zvizduka 90 minuta

KA
kajinx
20:37 24.05.2011.

Pa naravno da je najbolji, igrao je za Zrinjski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije