Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

I Edmonton bolji od Detroita

Edmonton
Reuters
30.10.2009.
u 08:45

Hokejaši Detroit Red Wingsa, aktualni doprvaci NHL lige, nisu sa stilom otvorili novu sezonu u američko-kanadskoj profesionalnoj ligi u hokeju na ledu.

Premda je sezona još uvijek na samom otvaranju, tek dvanaesto mjesto u Zapadnoj konferenciji može biti jako loš predznak za jednu od najuspješnijih momčadi NHL lige posljednjih godina.

U petak su poraženi kod Edmontona 6-5, nakon kaznenih udaraca. Bio je to njihov treći poraz nakon regularnih 60 minuta, a imaju već četiri poraza unutar regularnog vremena.

Edmonton je mogao slaviti i nakon 60 minuta, ali je prosuo vodstvo od 4-0. U posljednjoj trećini je Detroit zabio tri pogotka, dovukao se do produžetka, no pao je tijekom kaznenih udaraca.

Na isti način su u petak poraz upisali hokejaši Los Angelesa. Sa 2-1 je bolji od njih bio Vancouver, koji je u cijelom meču (60 minuta plus produžeci) uputio tek 15 udaraca (!?) na suparnička vrata. U posljednjoj trećini i produžetku samo pet. No, i takvi su smogli snage za uspjeh.

Na krilima Aleksandra Ovečkina je Washington pobijedio Atlantu u gostima 4-3. Ruski hokejaš otvorio je utakmicu s dva pogotka u prvoj trećini, a potom je i asistirao za potvrdu pobjede.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je Tampa Bay koja je sa 5-2 pobijedila Ottawu. Deset minuta prije kraja bilo je čak i 5-0, a igrač utakmice bio je Steven Stamkos s dva pogotka i jednom asistencijom.

NHL liga, četvrtak:

Atlanta - Washington 3-4
Boston - New Jersey 1-2
Tampa Bay - Ottawa 5-2
Nashville - Chicago 2-0
St. Louis - Phoenix 0-2
Edmonton - Detroit 6-5 (nakon kaznenih udaraca)
Los Angeles - Vancouver 1-2 (nakon kaznenih udaraca)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije