Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linz

Hrvoje Sep u trećem profesionalnom boksačkom meču na FFC-u 30

Hrvoje Sep
05.10.2017.
u 13:03

Sep će ukrstiti rukavice s neporaženim Gruzijcem Levanom Lukhutashvilijem.

Jubilarna 30. priredba Final Fight Championshipa, vodeće europske borilačke organizacije, sastojat će se od šest MMA i šest kickboxing mečeva, a na popis borbi dodan je i boksački meč! 21. listopada u austrijskom Linzu hrvatski boksački olimpijac Hrvoje Sep (2-0, FFC 1-0) ponovo će ući u FFC ring u svom trećem profesionalnom meču.

Podsjetimo, Sep je profesionalni boksački debi odradio upravo u FFC-u u Ljubljani u travnju ove godine. Tada je porazio srpskog boksača Milana Petrovića nokautom već u prvoj rundi, za što mu je trebalo samo 40 sekundi. U profesionalni boksački score upisao je i drugu pobjedu u lipnju kada je svladao Francuza Mamadoua Baa jednoglasnom sudačkom odlukom.

Ovog puta Sep će ukrstiti rukavice s neporaženim Gruzijcem Levanom Lukhutashvilijem (4-0, FFC 0-0) u meču koji je dogovoren na šest rundi po tri minute. Ovo će biti još jedan izazov za Sepa s obzirom na to da nijedan dosadašnji Lukhutashvilijev meč nije došao do odluke već je sve mečeve završio prekidom. Ne sumnjamo kako će ovaj intrigantni meč biti prava poslastica za sve ljubitelje boksa!

Ovo će biti treći put da FFC promocija u svoj program uključuje i boksački meč. Uz Sepov nastup koji će boksačka publika s nestrpljenjem očekivati, iste večeri vidjet ćemo i nastup nizozemske kickboksing zvijezde Robina van Roosmalena koji će predvoditi MMA dio programa. Ovaj Gloryjev prvak izazvao je nezapamćeno zanimanje u svojem MMA debiju u FFC ringu, a ovo će mu biti treći MMA meč u koji ulazi s dvije pobjede nokautom!

Kickboxing dio večeri predvodit će jedan od najboljih europskih kickboksača, Shkodran Veseli, koji se nakon duže stanke vraća u FFC ring.

Što vas još sve očekuje na FFC 30 spektaklu u Linzu, provjerite na službenim stranicama Final Fight Championshipa (ffcpro.com). Ulaznice su dostupne putem linka http://bit.do/FFC30_Tickets, a izravni prijenos iz TipsArene moći ćete pratiti na Fight Channel World HD kanalu ili na fightchanneltv.com!

Komentara 2

NA
Narcis660
13:16 05.10.2017.

Cjela Slavonija cvelferija i tvoja rodna Vrbanja ponosani su na tebe....Bravo majstore drzimo.fige uvijek ma kako god bilo

Avatar Papatest
Papatest
14:46 05.10.2017.

Sada će Gruzijac obrisati ring Sepom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije