Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVOJE MILIĆ:

Nisam bio na južnoj tribini s Torcidom, bio sam na zapadu

hrvoje milić
Goran Stanzl/PIXSELL
14.07.2015.
u 22:55

– Bio sam na utakmici, ali sjedio sam na zapadu – kaže Milić.

Nije neuobičajeno da bivši i sadašnji nogometaši Hajduka često ističu kako su i veliki navijači svog kluba. Tako je dio medija donio priču kako je Hrvoje Milić u nedjelju bio zajedno s Torcidom na južnoj tribini maksimirskog stadiona.

No, Hrvoje Milić, nogometaš koji bi ovih dana trebao potpisati ugovor s Hajdukom, demantira da se na ovoj utakmici protiv Dinama nalazio na južnoj tribini.

– Bio sam na utakmici, ali sjedio sam na zapadu – kaže Milić.

>> Hajduk je bio bolja momčad, Dinamo me razočarao

Komentara 3

LO
ledo.ostrihon
09:48 15.07.2015.

Da,bio si na zapadu...Ono te je mamić iz remetinca snimio bespilotnom letjelicom. Ionako hajduk je klub po tvojoj mjeri...

FI
Fisherman
11:56 15.07.2015.

Perica1 slazem se sa idejom da Torcidu stave na sjever a BBB na jug...ali ostavite i decke iz BBB Fan kluba na sjeveru da vam pokazu gdje je vama tovarima mjesto.

Avatar Perica1
Perica1
23:49 14.07.2015.

Stavite koji put BBB na južnu tribinu a tovare na sjevernu, bit će zanimljivije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije