Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVOJE HORVAT

Hrvatski izbornik: Sada se moramo čupati kroz trnje, bit će jako teško

Jonkoping: Svjetsko rukometno prvenstvo, skupina G, Hrvatska - Egipat
Foto: PIXSELL
1/7
13.01.2023.
u 22:08

- Nalazimo se u teškoj situaciji, ali nije još sve izgubljeno. Ova utakmica je bila jako važna jer bi nam omogućila lakši dio prvenstva. Sada se moramo čupati kroz trnje. Sada nas očekuje jako teško prvenstvo.

Hrvatski rukometaši otvorili su nastup na Svjetskom prvenstvu uvjerljivim porazom od Egipta 22:31 u švedskom Jonkopingu. Bila je to vrlo slaba partija naših rukometaša koji su sada u jako teškoj situaciji. Susret je prokomentirao izborni Hrvoje Horvat.

- Nismo bili dobri od početka, prelako su nam dolazili do šuta na gol, lako su dolazili u prilike. Nismo imali raspoloženog vratara, a onda kad se momčad poput Egipta razmaše jako je teško - rekao je Horvat za RTL te dodao:

- Ništa nam nije pošlo za rukom, a kada bismo odigrali dobro, primali smo golove s poludistance. Kada se ne braniš u napad uvuče nervoza i zato smo promašivali šanse. 

Uvjerljiv poraz od Egipta jako nas je udaljio od željenog plasmana u četvrtfinale SP-a, što je bio zacrtani cilj uoči odlaska u Švedsku.

- Nalazimo se u teškoj situaciji, ali nije još sve izgubljeno. Ova utakmica je bila jako važna jer bi nam omogućila lakši dio prvenstva. Sada se moramo čupati kroz trnje. Sada nas očekuje jako teško prvenstvo.

Filip Glavaš je dodao:

- Nismo bili dobri, jednostavno nije išlo. Vjerujemo jedan u drugoga, htjeli smo, ali ništa nije štimalo. Sve počinje od obrane, ništa nije funkcioniralo. Ni jedan prekršaj nismo napravili kako treba. Zakazali smo. Sada moramo popričati u svlačionci, hrvatski dres je svetinja.

Komentara 16

DU
Deleted user
22:32 13.01.2023.

Bolje da nije niti izlazio dati izjavu i sramotiti se. Kad je već izašao, trebao je otvoreno preuzeti na sebe odgovornost za ovu sramotu. On je birao i uporno u sredini forsirao stare igrače koji nisu napravili pošteni faul. Što je najgore - uvjeren sam da će ih autistično forsirati i dalje.

VO
volimnju
23:23 13.01.2023.

horvat trebao si odmah dati ostavku

PR
prajdali100
22:29 13.01.2023.

Bruka ! Naš rukomet ubrzano propada.Maknuti ovog Horvata 100 km od Reprezentacije.Vratiti Golužu i uz njega pridodati Metličića i još kojeg " zlatnog" rukometaša.Pa gledaju li oni kakve su tendencije u suvremenom rukometu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije