Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA - EGIPAT

Hrvatska nokautirana na otvaranju SP-a. Težak poraz od razigranog Egipta

Hrvatska nokautirana na otvaranju SP-a. Težak poraz od razigranog Egipta
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
13.01.2023. u 22:07

Hrvatski rukometaši otvorili su nastup na Svjetskom prvenstvu uvjerljivim porazom od Egipta 22-31 (12-16) u Husqvarna Gardenu u švedsko Jonkopingu.Marin Šipić je sa pet pogodaka bio najbolji strijelac Hrvatske, a po četiri pogotka postigli su Ivan Martinović, Igor Karačić i Filip Glavaš.

Kod Egipćana je sa sedam pogodaka prednjačio Mohsen Mahmoud, a po pet golova postigli su Yehia Elderaa i Ali Mohamed. U nedjelju (20.30 sati) će hrvatski rukometaši igrati utakmicu drugog kola protiv reprezentacije SAD-a. U skupini su još Maroko i SAD, a u drugi krug idu prve tri reprezentacije dok četvrta razigrava za plasman. 

Obrana nije funkcionirala, vratarima nije bilo lako te je u prvom poluvremenu vratarski dvojac Slavić-Kuzmanović imao tek jednu obranu. Napad je uglavnom živio na individualnoj kvaliteti Igora Karačića koji je zabijao i asistirao te lucidnosti Filipa Glavaša, vrlo malo smo večeras mogli vidjeti od udarnih snaga kapetana Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića.

Standings provided by Sofascore

Komentara 48

JU
juma
21:00 13.01.2023.

Opet se ponavlja ista priča. Igramo praktično bez vratara. Svaki njihov šut gol, a njihov vratar brani svaku drugu ili teću loptu,

JU
juma
20:47 13.01.2023.

Tko je došao na sjajnu ideju da su u dvorani sa u plavo obojenim parketom igra plavom loptom koju moram očima tražiti po ekranu? To je kao kada bi nogomet igrali zelenom loptom.

AM
amorphius
21:11 13.01.2023.

taj horvat najgori trener ikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije