Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERONIKA DRLJAČIĆ

Hrvatska atletska nada nastavlja sa sjajnim rezultatima: Osvojila je tri zlata!

Privatni album
07.09.2021.
u 09:41

Na prvenstvu Hrvatske do 23 godine trčala je 100, 200 i 400 metara te u sve tri utrke bila nedostižna konkurenticama.

Atletičarka Veronika Drljačić (20) u centar pažnje javnosti stigla je u rujnu prošle godine, kad je na juniorskom prvenstvu Balkana "pomela" konkurenciju na 200 i 400 metara, baš kao i sad na prvenstvu Hrvatske do 23 godine.

Razlika je u tome što se ovaj put mlada nada hrvatske atletike i članica AK Križevci odlučila trčati i na stotinu metara pa je osvojila tri zlatne medalje!

Također, kao što je uspješna na stazi, tako je uspješna i u obrazovanju, pohađa Kineziološki fakultet u Zagrebu. I sve stigne, svemu pristupa maksimalno te bi u bliskoj budućnosti mogla bilježiti još veće stvari.

Hrvatska i njeno susjedstvo svjesni su da može tako nešto, barem prema viđenom. Jer, s 13 medalja na prvenstvu Balkana najuspješnija je u povijesti tog natjecanja. I zavrijedila je naziv "kraljica Balkana", ali i puno zvučniji - "hrvatska Griffith Joyner". Neka slavnu Amerikanku kroz karijeru i dostigne!

Komentara 1

RO
rokoxy1
11:12 07.09.2021.

Bravo Veronika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije