Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK ZA TENISAČA

FOTO Opljačkan Novak Đoković: Iz vile od 6,4 mil. eura lopovi uzeli skupocjene satove i novac

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
JB Autissier/PIXSELL
06.09.2021.
u 13:52

Uz njih su žrtve bili i mnogi nogometaši i košarkaši, među kojima i neki reprezentativci Španjolske

Dok on pokušava ostvariti povijesni uspjeh i osvojiti kalendarski Grand Slam, a u tom ga pohodu bodri supruga, srpskom tenisaču su u dom u Andaluziji upali pljačkaši i uzeli jako vrijedne stvari, javljaju srpski mediji. Pljačka se dogodila navodno 23. kolovoza, a Novak nije jedini koji je tada bio pokraden.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković nakon više od 10 godina preselio se u ožujku ove godine iz Monte Carla. Prvi tenisač svijeta napustio je poreznu oazu u kojoj prebivalište imaju brojni sportaši i s obitelji preselio u Španjolsku, točnije u Marbellu. U njegovoj su blizini i mnoge druge poznate osobe, a čak 22 kuće te su večeri bile opljačkane. 

Osim obitelji Đoković, opljačkan je i poznati srpski influencer Nikola Milošević, poznatiji kao “Đotafristajl”, koji je sa svojom djevojkom bio u gostima kod Marka Đokovića. Uz njih su žrtve bili i mnogi nogometaši i košarkaši, među kojima i neki reprezentativci Španjolske. 

Kako izgleda Novakov raj pogledajte OVDJE.

Đoković je otkazao stan u Monte Carlu koji je unajmljivao više od 10 godina, a zaljubio se u Marbellu, gdje je boravio prošle godine dok je svijet bio u karanteni zbog koronavirusa.

No, prvenstveni razlog selidbe jest obrazovanje djece Stefana (6) i Tare (3).

– Novak i Jelena smatraju da je u Marbelli mnogo veći izbor obrazovnih ustanova, ali i veća mogućnost za socijalizaciju mališana s obzirom na to da je Monte Carlo mnogo manji. Olakšavajuća okolnost za poznati par, koji je često na putu, jest i to što im veliki dio obitelji živi upravo u Marbelli. Novakov mlađi brat Marko zaposlen je na akademiji Pepea Imaza kao trener, godinama živi u Andaluziji sa suprugom Leti iz Brazila, dok i najmlađi Đorđe također često boravi u Marbelli iako mu je službeno prebivalište u Beogradu. Jelenina sestra Marija sa suprugom Budimirom Jovkovićem također živi na jugu Španjolske – rekao je izvor za Informer.

Marbella se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španjolske. Ima oko 140.000 stanovnika i klima je sjajna tijekom cijele godine.

Đoković je tamo kupio kuću koja vrijedi 6,4 milijuna eura, a cijelo imanje prostire se na oko 3500 četvornih metara. Kuća ima sve: bazen, golemu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelijep vrt s pogledom na more... Kuću koju je kupio prije je unajmljivao za 10.000 eura mjesečno.

Inače, Đokovićev otac Srđan nekoliko je puta najavljivao da će se Novak na kraju preseliti u Beograd kako bi živio sa svojim narodom.

Komentara 29

LO
Lolita3
16:11 06.09.2021.

Najbolji tenisač na svijetu je poznati dobrotvor, nema koga nije pomogao u nevolji. Donirao je i poplavljene u Gunji i potresene u Zagrebu, a da o uplati od 1 milijun eura za Lombardiju u doba najveće korona krize da niti ne pričamo. Itd itd. .......dobar čovjek taj Novak Đoković......

DA
DavLan5
21:16 06.09.2021.

Nobody cares

BO
boris48astrid
19:01 06.09.2021.

a kaj veli vučko na to možda su očerupali đoku vučkovi mafijaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije