Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO NA OTOKU

Hrvat oduševio Engleze! Njihove humoristične reakcije su neprocjenjive

Ivan Šunjić
Foto: Tiktogram
1/4
26.07.2019.
u 15:41

Također, Šunjić se već sada u projekicijama nalazi u prvih 11 gdje bi trebao držati sredinu terena s Gardnerom.

Ivan Šunjić otišao je u Englesku gdje bi trebao postati novi igrač drugoligaša Birminghama, ali po reakcijama nekih navijača čini se kako im to zvuči predobro da bi bilo istinito te pozivaju na oprez. 

"Ništa nije gotovo dok ne potpiše", komentar je jednog navijača na Twitteru koji većinom ima samo pozitivne komentare za hrvatskog veznjaka. 

"Ovo je veliki korak za klub", dodao je drugi simpatizer engleskog drugoligaša, a čini se kako su i ostali uzbuđeni uoči početka sezone. 

"Imamo sjajnu momčad, još samo fali napadač i pravi trener", komentar je na Twitteru. 

Također, Šunjić se već sada u projekcijama nalazi u prvih 11 gdje bi trebao držati sredinu terena s Gardnerom

"Ova momčad spremna je za doigravanje", optimističan je navijač Engleza, a jedan pratitelj na Twitter iskoristio je dobro poznatu frazu u engleskom jeziku.

"Sweet baby Jesus", napisao je ispod vijesti o dolasku Šunjića, što u engleskom jeziku označava izraz velikog iznenađenja. 

Bilo je tu još nekih reakcija koje su bile na granici vulgarnosti i humora, a njih možete pogledati ispod. 

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Savski_pijesak
16:21 26.07.2019.

Sve u redu samo nemoj previse setat po gradu, to je jedan od najopasnijih gradova sa najvecim postotkom muslimana u UK i velikom Pakistanskom cetvrti , znaci drz se rezidencije da se ne sokiras

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije