Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tek stigao

Hoće li konačno zaigrati? Pogba se ponovno ozlijedio, prijeti mu dulje izbivanje

Instagram screenshot
26.07.2022.
u 11:30

Francuski reprezentativac, koji je prethodno igrao za torinski klub između 2012. i 2016., ovog se ljeta kao slobodan igrač vratio u Juventus nakon šest sezona u Manchester Unitedu.

Novo pojačanje Juventusa, francuski veznjak Paul Pogba ozlijedio je koljeno na posljednjem treningu zbog čega će propustiti početak nove sezone.

- Nakon što se požalio na bolove u desnom koljenu, Paul Pogba podvrgnut je pregledu koji je otkrio leziju bočnog meniskusa - stoji u priopćenju kluba.

Torinska Stara dama nije otkrila koliko će dugo 29-godišnji veznjak izbivati s terena.

Međutim, kako prenosi Gazzetta dello Sport ozljeda je prilično teška. Pogba će najvjerojatnije morati na operaciju, zbog čega bi mogao izbivati ​​najmanje dva mjeseca, piše talijanski sportski dnevnik.

Francuski reprezentativac, koji je prethodno igrao za torinski klub između 2012. i 2016., ovog se ljeta kao slobodan igrač vratio u Juventus nakon šest sezona u Manchester Unitedu.

Momčad Massimiliana Allegrija u subotu je u sklopu priprema svladala meksički klub Chivas de Guadalajara s 2:0, a Barcelona je prvo bila bolja od Intera iz Miamija sa 6:0, a potom je slavila u el clasicu u Las Vegasu protiv Real Madrida s 1:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije