Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCIMA KUP

HNS otkrio u kolikom su minusu završili 2017.: U SAD-u smo zaradili jako puno

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
06.04.2018.
u 16:18

Savez je ipak Vinkovcima dodijelio finale Kupa Dinamo – Hajduk (23. svibnja), i HNS će u uređenje stadiona Cibalije uložiti milijun kuna.

Danas je održana Skupština HNS-a nakon koje je predsjednik Davor Šuker izrazio zadovoljstvo jer je u SAD-u Savez zaradio ogroman novac.

- Dalić ima našu potporu i neograničeno povjerenje, a kad je u pitanje puštanje igrača nakon prve utakmice, vidjeli ste po društvenim mrežama kako se neki igrači nisu odmah vratili doma - rekao je Šuker pa dodao:

- Ako bismo nešto željeli izbrisati iz SAD-a, to je bilo 0:2 protiv Perua, ali naše zadovoljstvo je ogromno jer HNS je tamo zaradio ogroman novac.

Osvrnuo se Šuker i na odnose s Hajdukom.

- Ako se netko ne odazove na naših deset poziva za sastankom, onda nije problem u nama. No, Hajduk je sve jači, i to nas sve raduje – naglasio je Šuker.

HNS je poslovnu 2017. godinu završio s minusom od 5,6 milijuna kuna, budući da je to bila godina bez velikog natjecanja reprezentacije. 

Savez je ipak Vinkovcima dodijelio finale Kupa Dinamo – Hajduk (23. svibnja), i HNS će u uređenje stadiona Cibalije uložiti milijun kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije