Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslužbene informacije

HNS ima novi model odigravanja Kupa: Žele li u budućnosti izbjeći odgovornost za štetu?

Rijeka: Zapaljene stolice na tribini gdje se nalazi Torcida
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
28.05.2023.
u 10:13

NK Rijeka je zatražila 100 tisuća eura obeštećenja od organizatora, to jest HNS-a nakon kaotične utakmice finala Hrvatskog kupa između Hajduka i Šibenika. Savez umjesto plaćanja obeštećenja namjerava unajmiti tvrtku koja će štetu sanirati

Hrvatski nogometni savez mogao bi ozbiljno razmotriti promjenu načina odigravanja Hrvatskog kupa. Prema neslužbenim informacijama, uveo bi se model dvije utakmice, umjesto dosadašnje jedne. Jedna bi se igrala kod kuće, a druga u gostima.

Poticaj iza razmatranja ove izmjene mogla bi biti upravo finalna utakmica u Rijeci koja se pokazala velikim sigurnosnim izazovom, piše Slobodna Dalmacija.

GALERIJA Navijači pjesmom i bakljama dočekali Hajduk nakon obrane naslova

Rijeka: Zapaljene stolice na tribini gdje se nalazi Torcida
1/8

Dan nakon utakmice zbrajala se šteta na stadionu Rujevica. Polomljene sjedalice, rupe u travnjaku i uništeni zidovi. NK Rijeka je zatražila 100 tisuća eura obeštećenja od organizatora, to jest HNS-a. Savez umjesto plaćanja obeštećenja namjerava unajmiti tvrtku koja će štetu sanirati, a izgledno je da će to rješenje biti prihvatljivo za obije strane.

VEZANI ČLANCI:

Ukoliko pak uspiju dogovoriti da se utakmice igraju po novom modelu, Savez bi sa sebe skinuo dogovornost za štetu i obaveze osiguranja i prebacio ju na klubove koji utakmice organiziraju na vlastitim stadionima. Preostaje vidjeti hoće li do promjena doći i dakako hoće li klubovi takvu ideju prihvatiti ili ne.

VIDEO Proslava navijača na Gradskom vrtu nakon utakmice Osijek Rijeka

Komentara 1

TO
Tomi0713
10:40 28.05.2023.

Bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije