Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Halilhodžić: Benzemino je ponašanje sramotno

vahid halilhodžić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
13.12.2015.
u 07:00

Ovo nije prvi put da se u francuskoj reprezentaciji događaju čudne stvari, kaže Vaha.

- Benzemino je ponašanje sramotno. Ovo nije prvi put da se u toj reprezentaciji događaju čudne stvari, igrači imaju sve i bogati su, ali moraju preuzeti odgovornost jer su idoli - komentirao je Benzemino izbacivanje iz reprezentacije zbog ucjene suigrača Valbuene Vahid Halilhodžić.

Izbornik Japana na ždrijebu za Euro bio je ambasador Lillea.

>>Karim Benzema izbačen iz francuske reprezentacije!

Komentara 4

DH
dalibor.hren
09:00 13.12.2015.

Možda je izbačen zbog pljuvanja poslije Marseljeze, kažem ja!?

MA
matildica
11:06 13.12.2015.

vahid visoko moralna spodoba baš onakva za uzor

Avatar Made in Germany
Made in Germany
10:42 13.12.2015.

Maurovlah iz Jablanice. Posjeduje sve vlaske kriterije karaktera. A posebno i neinteligentno: Nije duhovit i bez imalo humora. Kad se samo sjetim da je vodio Hrvatski Bastion - u okruzju turkovlasije - zvani Dinamo, muka me uhvat. Do kad ce Hrvati pustati vise takvim vlaskim neznalcima kormilo pa bilo gdje? Susjedna nogometna reprezentacija BIH zna dobro zasto ovog Maurovlaha nije uzela za izbornika. On danas ovako govori, sutra onako... Tursko-Vlasko-Balkanska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije