Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA

Karim Benzema izbačen iz francuske reprezentacije!

Benzema
Foto: Reuters
1/5
10.12.2015.
u 16:45

Benzema je ucjenjivao suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene snimkom seksa, a ova bi odluka treba biti na snazi dok god je slučaj na sudu.

Karim Benzema i službeno je suspendiran iz francuske reprezentacije, objavio je predsjednik tamošnjeg saveza Noël Le Graet.

– Francuski nogometni savez donio je odluku da Karim Benzema ne može biti izabran u reprezentaciju. Didier Deschamps prihvatio je ovu odluku i uvjeren sam da je žalostan zbog nje. Situacija se može promijeniti ako sudac odluči da slučaj ne postoji, ako on i Valbuena postanu prijatelji ili ako sudac odluči da se ponovno mogu sastati – rekao je Le Graet pa dodao:

– Nisam ljutit na Benzemu, radije bih rekao da sam nesretan. Povrijedilo me je to. On je dobar, ali s etičke sam strane odlučio napraviti ovo. Kažnjen je na etičkoj razini, optužbe protiv Karima me ne zanimaju. Želimo znati istinu što je prije moguće.

Podsjetimo, Benzema je ucjenjivao suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene snimkom seksa, a ova bi odluka treba biti na snazi dok god je slučaj na sudu.

>> Cristiano Ronaldo se razljutio jer je Karim Benzema zabio gol, pogledajte reakciju

Komentara 3

TA
tamanitelj
18:30 10.12.2015.

Sada će igrati za ISIL

PA
pan-am
19:39 10.12.2015.

Karina od čovjeka !!!

UN
unbekant
07:18 11.12.2015.

Pisite istinu,Karim Benzema ni je izbacen jos iz Francuske reprezentacije,jos je sve na sudu i tekce se na proljece o tom ruznom ucjenjivackom njegovom cinu i ponasanju odlucivati,nemojte pisati neistine ako niste sigurni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije