Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCA SE PROVUKLA

Gledat ćemo El Clasico: Real i Barcelona u finalu španjolskog Superkupa

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Betis v FC Barcelona
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
12.01.2023.
u 23:24

Blaugrana je na penale večeras prošla Betis, dok je Madriđanima isto za rukom prošlo jučer protiv Valencije. Naravno, očekuje se i nastup Luke Modrića.

U finalu španjolskog Superkupa, koji se održava u Saudijskoj Arabiji, igrat će se El Clasico između Reala i Barcelone, nakon što je u četvrtak Barcelona prošla Betis na penale 6-4 (1-1, 2-2).

>> Luki Modriću zazvonio je telefon. Uslijedila je nevjerojatna ponuda kakvu sigurno nije očekivao

Za Katalonce je strijelac bio Robert Lewandowski u 40. minuti, a u drugom poluvremenu je izjednačio Francuz Nabil Fekir u 77. minuti. U produžecima je Ansu Fati u 93. minuti vratio Barcelonu u vodstvo, a osam minuta kasnije izjednačio je Loren Moron. U 23. i 81. minuti suci su poništili još jedan pogodak Barcelone preko Raphinhe i Lewandowskog.

Odluka je pala u sudačkoj nadoknadi u trećoj i četvrtoj seriji, kada je Marc-Andre ter Stegen obranio dva penala Juanmija i Carvalha, a Pedri je postigao odlučujući pogodak.

Real je dan ranije igrao protiv Valencije i također prošao nakon jedanaesteraca

Barcelona će se u nedjelju od 20 sati u finalu na stadionu King Fahd u Rijadu boriti za 14. lovoriku u ovom natjecanju, a prošlogodišnji prvak Real bi se novim uspjehom mogao izjednačiti s Kataloncima koji imaju 13 lovorika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije