Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
španjolci razočarani

Marca proglasila Modrića najgorim igračem utakmice: Hrvat je bio nevidljiv i loš s loptom

LaLiga - Villarreal v Real Madrid
Pablo Morano/REUTERS
12.01.2023.
u 13:44

Modrić nije pružio partiju za pamćenje, ugledni španjolski list kritizirao je kapetana vatrenih

Najčitaniji španjolski sportski list Marca razočarana je nakon utakmice Luke Modrića u okviru polufinala španjolskog Superkupa. Madridski Real prošao je u finalu izbacivši na penale Valenciju, a hrvatski kapetan je odigrao nešto lošiji dvoboj što se ne uklapa u njegove standardno dobre prezentacije.

Modrić je ušao na poluvremenu umjesto Eduarda Camavinge te odradio drugo poluvrijeme i produžetke, a Marca mu je dodijelila minimalnu jednu zvjezdicu. 

- Modrić je umjesto Camavinge na poluvremenu. Nije bio prisutan u igri onoliko koliko se očekuje od Hrvata i nije bio baš dobar s loptom. Nešto se popravio u produžecima - komentar je Marce koje je nahvalila ostale kolege iz veznog reda kraljevskog kluba. 

- Toni Kroos vladao je igrom. Odlično mu paše uloga pivota. Vrhunski je čitao igru i u obrani te je tu fazu odigrao s velikim intenzitetom. U svim aspektima igre pružio je sjajnu partiju. Fede Valverde je odigrao veličanstvenu utakmica. Moćan i stalno prisutan u napadu, sjajno je dodavao za velike prilike Rodryga i Benzeme.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berri
17:43 12.01.2023.

Modrić ima 37 godina i nije stroj. bit će sve više i više lošijih utakmica, sve manje asistencija i manje pogodaka, ali time Luka neće biti manji čovjek. On će za mene uvijek biti igračina i domoljub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije