Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Hoffenheim 2.15, Chelsea 1.95, Manchester United 1.70

Premier League - Chelsea v Crystal Palace
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
22.08.2021.
u 11:13

Prava poslastica za sve ljubitelje nogometa

Nedjelja je, sunce je, godišnji odmori polagano se bliže kraju, a tu je i Germania da dodatno ‘začini’ ovu kasnokolovošku nedjelju. Germania i danas nudi najveće tečajeve na tržištu i to na pobjede Kramarićevog Hoffenheima te dva engleska giganta Chelseaja i Manchester Uniteda.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

HOFFENHEIM – UNION BERLIN (15:30), JEDINICA 2.15

Nakon teške muke i prolaza nakon produžetaka u kupu protiv niželigaške Viktorije iz Kolna, u utakmici u kojoj je naš Andrej Kramarić participirao s dva pogotka, Hoffenheim je na otvaranju prvenstva razbio Augsburg u gostima s 4:0. Krama je opet bio odličan. Nije zabio, ali je dvaput asistirao. Union je pak također teže od očekivanog izbacio Turkgucu iz Munchena u kupu, a onda je prvenstvo otvorio domaćim 1:1 remijem protiv jakog Bayer Leverkusena. U playoffu za Konferencijsku ligu razbili su finski KuPS i praktički se plasirali u grupnu fazu natjecanja. No Hoffenheim igra na domaćem terenu i favorit je u ovoj utakmici, a Berlinčani još uvijek pamte težak 0:4 poraz na PerZero Areni od prije godinu i pol.

ARSENAL – CHELSEA (17:30), DVOJKA 1.95

Znate onu staru nogometnu floskuletinu, da u derbiju nikada nema favorita. Ozljedama i izostancima prožeti Arsenal dočekuje prvaka Europe koji je prvenstvo otvorio sigurnom 3:0 pobjedu protiv Crystal Palacea, da bi dan kasnije rezerve u superkupu razbile niželigaški Weymouth 13:0. Arsenal je pak prvenstvo otvorio s 0:2 porazom kod dojučerašnjeg drugoligaša Brentforda. Ove dvije momčadi susrele su se i na pripremama, Chelsea je slavio 2:1, no, zanimljivo, Bluesi ne znaju za pobjedu nad Arsenalom u prvenstvu od kraja 2019. kada su slavili upravo na Emiratesu također s 2:1. Od tada Arsenal je upisao tri pobjede, dok je jedna utakmica završila neriješeno. Iako je riječ o derbiju i (nedavna) tradicija je na strani Arsenala, Chelsea ima bolju momčad, u boljoj je formi, a tu ulazi i onaj poznati ‘zakon brojeva’ – pitanje je vremena kada će Bluesi prekinuti negativnu seriju protiv mrskih rivala.

SOUTHAMPTON – MANCHESTER UNITED (15:00), DVOJKA 1.70

U prvom kolu nove sezone Premier lige gledali smo rapsodiju Crvenih vragova. Manchester United na domaćem je terenu, kako se to kolokvijalno kaže, ‘rastavio Leeds United na proste faktore’. Manchester United je slavio s 5:1, a još su igrali bez Raphaela Varanea i Jadeaona Sancha, dva igrača za koja su ovo ljeto izdvojili oko 130 milijuna eura. Iako Varanea niti danas neće biti u kadru, očekuje se debi Sancha. No, i bez njega United je favorit. Barem ako sudimo prema formi Paula Pogbe i Brune Fernandesa. Southampton je u prvom kolu pao u gostima kod Evertona (1:3), a niti omjer protiv Manchestera im ne ide u prilog. Ako ste možda zaboravili, Manchester United je u posljednjoj međusobnoj utakmici razbio Southampton – 9:0. Ne, nije tipfeler. United je slavio i u posljednjem dvoboju na St Mary’s stadionu. Doduše puno teže. Pogodak za 3:2 Edinson Cavani zabio je u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije