Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADA NEMA LOVE IMA POMOĆI

Ganska vlada darovala 1346 ulaznica za SP

Ždrijeb SP
Reuters
23.04.2010.
u 14:10

Vlada zapadnoafričke države Gane častila je izabrane navijačke skupine s više od 1300 karata kupljenih za tri utakmice ganske reprezentacije u skupini Svjetskog prvenstva u JAR-u.

Ganski mediji objavili su informaciju da su se četiri navijačke udruge javile vladi s molbom za pomoć nakon što nisu uspjele prikupiti novac za kupnju karata.

Državna je uprava izašla navijačima ususret te uložila oko 120.000 američkih dolara da bi im omogućila navijanje za reprezentaciju u Pretoriji, Rustenburgu i Johannesburgu, gradovima u kojima Ganci igraju dvoboje četvrte skupine Mundijala sa Srbijom, Australijom i Njemačkom.

Lokalni list Graphic Sports izvještava da je Udruga navijača pod imenom Millennium Supporters Union jedina uspjela financirati put vlastitim članovima na SP kupivši 633 ulaznice.

Vlada će, objavljeno je, nastojati kupiti novi paket od 450 ulaznica za svoje državljane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije