Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Marakeš

Škugor i Mektić se pridružili se Ćoriću u glavnom ždrijebu

Franko Škugor
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
03.04.2016.
u 23:30

Borna Ćorić je kao treći nositelj slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobjednika dvoboja Talijana Simonea Bolellija i Japanca Tara Daniela.

Hrvatski tenisači Franko Škugor i Nikola Mektić prošli su dva kola kvalifikacija i pridružili se Borni Ćoriću u glavnom ždrijebu ATP turnira u marokanskom Marakešu. 

Nakon što je u subotu svladao prvog nositelja kvalifikacija, Francuza Kennyja De Scheppera sa 2:6, 6:2, 6:4, Zagrepčanin Nikola Mektić je danas sa 7:6 (6), 6:3 nadigrao još jednog Francuza Maximea Chazala.

Šibenčanin Franko Škugor je za plasman u glavni turnir prvo svladao Marokanca Yassinea Idmbareka sa 6:1, 6:1, a danas je sa 6:4, 4:6, 6:2 bio bolji od Šveđanina Eliasa Ymera

Škugora i Mektića već u ponedjeljak čekaju mečevi prvog kola glavnog turnira. Šibenčanin će prvi na teren, a suparnik će mu biti iskusni Španjolac Albert Montanes. Mektić je za prvog suparnika dobio domaćeg tenisača s pozivnicom Redu El Amranija

Borna Ćorić je kao treći nositelj slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobjednika dvoboja Talijana Simonea Bolellija i Japanca Tara Daniela.

>> Đoković osvojio Miami i postao najbogatiji tenisač u povijesti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije