Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNI HAJDUKOVCI

FOTO Scene za pamćenje: Čudesni juniori upalili baklje, pjevali i slavili s Torcidom

Juniori Hajduka dočekani uz ovacije i baklje na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
16.03.2023.
u 17:32

Juniore uglavnom čine 17-godišnjaci ili tek punoljetni igrači pa iskrenih emocija nije nedostajalo. Pogledajte kako su proslavili povijesan uspjeh.

Juniori Hajduka sinoć su ušli u polufinale Lige prvaka. Strašan uspjeh klinaca splitskog kluba, koji su nakon izvođenja jedanaesteraca na kultnom Westfalenu izbacila Borussiju Dortmund (10:9), trebalo je i kvalitetno proslaviti pa su im doček na raspjevanom Poljudu danas organizirali navijači, Torcida. Momčad, koja se većinski sastoji od 17-godišnjaka ili tek punoljetnih igrača, pokazala je mladenačku emociju, slavili su i pjevali prateći svoju najveći podršku, a nisu izostale niti baklje

Možda je upravo emocija bila ključ na putu hajdukovaca, koji su prije toga iz Europe izbacili ukrajinski Šahtar i Manchester City. Junak Hajduka u Njemačkoj ispao je vratar Borna Buljan koji je u devetoj seriji raspucavanja s bijele točke zaustavio udarac Filippa Manea, da bi potom Ante Kavelj bio precizan te odveo Splićane među posljednje četiri momčadi u ovom natjecanju. Do te devete serije svih 16 izvođača, po osam sa svake strane, bilo je iznimno sigurno te nije dalo nikakvu šansu suparničkom čuvaru mreže.

- Ovo je Hajduk! - orilo se danas tribinama Poljuda, gdje je stiglo na tisuće navijača. Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji. 

Juniori Hajduka dočekani uz ovacije i baklje na Poljudu
1/14

Trener Marijan Budimir popričao je s našom reporterkom Deom Redžić. Naravno, istaknuo je zadovoljstvo

- Najveća nam je pohvala kad čujemo da ta poruka odzvanja s tribina. Naravno, sretni smo i zadovoljni. Ovakva podrška... emocije su to. Veliki je ovo uspjeh za poznatu Hajdukovu akademiju. U momčadi vlada jedno zajedništvo. Idemo se prvo dobro odmoriti - rekao je trener juniora Budimir. 

Hajduk će u polufinalu 21. travnja igrati protiv talijanskog velikana Milana, dok drugi polufinalni par čine nizozemski AZ Alkmaar i portugalski Sporting iz Lisabona. Oba polufinala igrat će se u Nyonu, kao i finale koji je na programu 24. travnja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
21:18 16.03.2023.

Baklje i klasika tovara. To odmah u zatvor, na doživotnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije