Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALA ODUSTATI OD MEČA

FOTO Poznata Hrvatica se javila iz bolnice nakon operacije: Hvala vam svima na podršci

Foto: Twitter
1/2
25.05.2022.
u 18:32

. Posljednjih dana na treninzima u Parizu osjećala je bol u lijevoj nozi, a sada se pokazalo da ozljeda i nije tako bezazlena, rekli su joj da joj je napukla kost (fibula)

Nakon što je na sedam posljednjih turnira ispadala na samom startu, 24-godišnja Dubrovčanka Ana Konjuh bila je prisiljena otkazati nastup u Roland Garrosu. Posljednjih dana na treninzima u Parizu osjećala je bol u lijevoj nozi, a sada se pokazalo da ozljeda i nije tako bezazlena, rekli su joj da joj je napukla kost (fibula).

Na kraju je Konjuh završila na operaciji i to nakon što je 19 mjeseci izbivala s terena zbog četiri operacije lakta. 

"Na žalost morala sam se povući s Roland Garrosa jer sam pala i slomila fibulu. Operacija je obavljena i sve je prošlo dobro. Nisam sigurna koliko će rehabilitacija trajati, ali nadam se da ću se vratiti što je prije moguće. Hvala vam svima na porukama i podršci", napisala je Konjuh uz fotografiju iz bolnice koju je objavila na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
18:47 25.05.2022.

Ova djevojka je puno obećavala ali nažalost povrede joj zagorčavaju život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije