Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNO SHVATILI...

FOTO Nevjerojatno: Hrvatska igrala sve utakmice s krivim grbom?!

Foto: Pixsell
1/7
29.06.2021.
u 13:26

Službeni hrvatski grb i njegova šahovnica započinju prvim crvenim poljem. No, ne i na dresovima hrvatske reprezentacije.

Posljednji, nadamo se, peh hrvatske reprezentacije u sklopu ovoga Eura dogodio se van travnjaka. Po povratku u Rovinj, Modrić i društvo shvatili su da su nosili krivi grb.

I ne, nije to bila borba oko toga treba li na ljevoj strani dresa biti grb nogometnog saveza ili države, već je pitanje onoga koji se nalazi na sredini. Naime, ondje su zastave država koje igraju taj susret i datum te mjesto odigravanja utakmice. 

Službeni hrvatski državni grb i njegova šahovnica započinju prvim crvenim poljem. No, ne i na dresovima hrvatske reprezentacije. 

Naime, dečki su odigrali sve četiri svoje utakmice u dresovima koji su na sebi imali naš grb  s početnim bijelim poljem.

Doduše, to što se mora, a što ne je isto relativno s obzirom na to da Englezi i Španjolci ga uopće nisu imali, a još zanimljivije je da su Škoti i Česi imali - točan.

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain Soccer Football - Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain - Parken Stadium, Copenhagen, Denmark - June 28, 2021 Spain's Pedri and Ferran Torres celebrate after the match Pool via REUTERS/Wolfgang Rattay WOLFGANG RATTAY
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 70

OB
obrežan
14:01 29.06.2021.

Pa grb je sasvim u redu..., eto, mene ne smeta, neka tako i ostane...

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:00 29.06.2021.

Upravo suprotno. Igrali su sa pravim grbom !

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:59 29.06.2021.

Koga svrbi taj se i češe. Recite jel zato treba srušiti crkvu Sv.Marka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije