Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrali u Beltincima

Dinamo slavio i na posljednjoj pripremnoj provjeri: Pao je ruski Rostov

Zagrijavanje prije početka utakmice između Šibenika i Dinama
Slobodan Kadic/PIXSELL
27.06.2021.
u 22:05

S ruskom devetoplasiranom momčadi igrali su u Beltincima i pobijedili s 2:1.

Utakmica naše reprezentacije protiv Španjolske promijenila je plan priprema Dinama u Sloveniji. Naime, plavi su u isto vrijeme trebali igrati posljednju pripremnu utakmicu u Sloveniji, suparnik je trebao biti ruski Rostov, no onda su napravili sve da se ta utakmica makne iz termina naše reprezentacije, pa je odigrana danas. I nakon nje Dinamo je završio s pripremama, plavi su se dan ranije vratili iz Slovenije i do srijede navečer su slobodni.

S ruskom devetoplasiranom momčadi igrali su u Beltincima i pobijedili s 2:1. Momčad Damira Krznara odigrala je odlično prvo poluvrijeme i mogla je na odmor otići s puno većom prednosti od 2:0. Samo u petoj minuti susreta suparnik plavih je imao priliku nakon greške Perića, ali nije bilo preciznosti.

I onda je krenuo plavi ‘stroj’, Duje Čop je napadao visoko i uzeo loptu, Majer se izvukao i lijepo dao Menalu, a lijevo krilo plavih je desnom nogom pogodilo suprotni kut. Menalo je opasno pucao i u 20. minuti, vratar Rostova odbio, a Stojanović pospremio za 2:0.

Plavi su tada igrali u sastavu: Zagorac - Stojanović, Lauritsen, Perić, Štefulj - Mišić, Franjić, Kastrati, Majer, Menalo - Čop.

U nastavku su minutažu dobili Nevistić, Moharrami, Baturina, Gojak, Ćuže, Šutalo, Atiemwen, Tolić, Theophile, Bulat, Kulenović i Špikić. Bilo je tu puno ‘šaranja’ po pozicijama i plavi nisu izgledali dobro, ruska momčad koju vodi legendarni Valerij Karpin pritisnula je, a onda u 65. minuti i zabila, zaboravljen na pet metara ostao je Japanac Hashimoto i glavom pogodio za 2:1.

Imali su Rusi još pokoju priliku, mogao je i Dinamo zabiti, ali i ovako s punim uspjehom završava pripreme, svladao je Muru s 4:0, Maribor s 2:1, Sered s 3:0 i s ovih 2:1 pao je Rostov.

Video - Fabijan Komljenović za Večernji TV: 'Volio bih da Luka Modrić ima bič'

Komentara 1

IS
istina00
08:04 28.06.2021.

dobri rezultati, solidna igra za pripreme, ali to su ipak samo pripreme..no, bit će teška misija od ovih 40-ak igrača selektirati 20-ak igrača koji ostaju, a koji idu na posudbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije