Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTKA ZA PAMĆENJE

FOTO Matea Jelić "uhvatila" Đokovića pa potezom oduševila navijače u Srbiji

Instagram
27.07.2021.
u 17:52

Hrvatska taekwondoašica se zasluženo odmara i opušta nakon što je pobjedom protiv Britanke Lauren Williams (25:21) u kategoriji do 67 kilograma stigla do najsjajnijeg odličja.

Novak Đoković svakako je jedna od najvećih zvijezda na Olimpijskim igrama u Tokiju, tek su mu pojedini američki košarkaši i Luka Dončić konkurencija, zbog čega se dnevno fotografira s desetinama sportaša. Među njima i sa zlatnom Mateom Jelić!

>>> Ovo su prve medalje za Hrvatsku u Tokiju

Hrvatska taekwondoašica se zasluženo odmara i opušta nakon što je pobjedom protiv Britanke Lauren Williams (25:21) u kategoriji do 67 kilograma stigla do najsjajnijeg odličja.

Stoga, iskoristila je priliku i "uhvatila" omiljenog joj tenisača, fotografirala se s njim i oduševila Đokovićeve navijače u Srbiji.

Naime, uz fotografiju s tenisačem stavila je i dva emotikona zlatne medalje, čime sugerira da bi i Srbin trebao do trona. Svakako, bilo bi veliko iznenađenje da u sezoni s tri osvojena Grand Slama ne dođe i do olimpijskog zlata!

Također, netom prije fotografiranja s Jelić, Đoković je "odradio" jedno i s braćom Sinković.

Foto: Instagram

Komentara 39

IJ
istina_jaaako_boli
18:01 27.07.2021.

I da je namjeravao da ju odbije, ne bi se usudio, pa nije ona maciji kasalj.

Avatar SRK
SRK
19:28 27.07.2021.

Sport nam je svima jedini spas protiv praznih mozgova!

DA
Dabiša
19:32 27.07.2021.

Slatka mala, vedra nekako, simpa. Lijepa gesta. Sretno i Đokoviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije