Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUČAK ZA PRVAKE!

FOTO Sinkovići na ručku s Đokovićem: Pogledajte posve različit izbor hrane

Facebook
27.07.2021.
u 15:04

Oni su se sreli u restoranu Olimpijskog sela, a naši su sportaši odlučili tu priliku iskoristiti za fotografiranje, baš kao što je to napravila većina sportaša koja se susreta s teniskim asem.

'Riječi nisu potrebne', napisali su na svojoj Facebook stranici braća Sinković pod fotografijom Valenta Sinkovića i Novaka Đokovića

Naime, oni su se sreli u restoranu Olimpijskog sela, a naši su sportaši odlučili tu priliku iskoristiti za fotografiranje, baš kao što je to napravila većina sportaša koja se susreta s teniskim asem.

Iako su im maske na licima, oči otkrivaju osmjehe.

Osim osmjeha i dobrog duha, fotografija otkriva i što sportaši jedu. Tako je novak odabrao tjesteninu s rajčicom, a uz nju pun tanjur povrća i rižu, dok je naš Valent izabrao laganiju verziju sushija i rajčice.

Komentara 10

FE
February
15:45 27.07.2021.

Jel jedu preko maski.Braća Sinković svojim promoviranjem cjepiva su nepovratno narušila ugled.

SO
sohnahoakasaa
21:30 27.07.2021.

Kaj je vama Hrvatskim sportašima? Kaj trčite za njim ili ste u 'sačekuši' za fotlku?

FR
fraca
17:08 27.07.2021.

Ovaj već ispada iz paštete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije