Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ PROŠLOSTI

FOTO Mamić objavio rijetku fotografiju staru 50 godina: Da sam imao menadžera, tko zna što bi bilo

Mostar: Zdravko Mamić na mobitelu pokazivao fotografije i poruke koje je slao Krešimiru Antoliću
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/5
20.10.2023.
u 17:04

Bivši gazda Dinama javio se na svom Facebook profilu sa zanimljivom objavom koja je zainteresirala mnoge

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić i dalje se nalazi u Međugorju te nema namjeru predati se našim vlastima nakon što je osuđen za gospodarski kriminal, odnosno izvlačenje ogromnog novca iz Dinama. Bivši gazda aktualnog hrvatskog prvaka danas je objavio jednu fotografiju za koju tvrdi da je stara 50 godina. 

Radi se o vremenu u kojem je nastupao za dječak za pionire Dinama, a na Maksimir je istrčao pred 30 tisuća gledatelja u predigri mladih nada Dinama i Željezničara davne 1973. godine. 

VEZANI ČLANCI:

- Prije iPhonea, Instagrama i Facebooka fotografije su se čuvale u albumima i srcu. A ova fotografija je nastala prije točno 50 godina kada sam kao igrač talentirane selekcije Dinamovih pionira istrčao pred 30 000 navijača na Maksimir i zaigrao predigru prije Dinamove utakmice sa Željezničarom. Eh, da sam imao dobrog menadžera, tko zna što bi bilo - objavio je na svom Facebook profilu Zdravko Mamić. 

GALERIJA Mamić: Od mene su iskamatarili stotine tisuće eura, to su manipulatori i lažljivci

Mostar: Zdravko Mamić na mobitelu pokazivao fotografije i poruke koje je slao Krešimiru Antoliću
1/5

Već neko vrijeme je u vezi s Jelenom Planinić koja je 27 godina mlađa od njega i pokrenuo je novi posao u Bosni i Hercegovini, a radi se o solarnim elektranama. 

Komentara 3

Avatar barba_arba
barba_arba
21:35 20.10.2023.

Znači Mamić je bia pionir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije