Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKORILI PLANETU

FOTO Hrvatski umjetnik napravio je remek djelo koje je posvećeno Ivaniševiću i Đokoviću

Tennis - U.S. Open - Novak Djokovic of Serbia practices ahead of the 2023 U.S. Open Tennis Championships
MIKE SEGAR/REUTERS
23.11.2023.
u 15:29

Najbolji tenisač današnjice i hrvatska teniska legenda zajedno su pokorili planetu te osvojili brojne trofeje i srušili brojne rekorde, a njihov je odnos također pod budnim okom javnosti.

Suradnja Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića već godinama izaziva veliku pozornost javnosti iz regije. Najbolji tenisač današnjice i hrvatska teniska legenda zajedno su pokorili planetu te osvojili brojne trofeje i srušili brojne rekorde, a njihov je odnos također pod budnim okom javnosti.

GALERIJA Novak Đoković osvojio se sedmi Masters u karijeri

Tennis - U.S. Open - Novak Djokovic of Serbia practices ahead of the 2023 U.S. Open Tennis Championships
1/5

Umjetnik i profesor likovne kulture iz Koprivnice Mario Dimić odlučio je svoj talent pokazati u remek djelu koje je posvetio Đokoviću i Ivaniševiću. Umjetnički rad je nastao ove godine i prikazuje portret Ivaniševića i Đokovića rađen tehnikom kolaža s pregršt sitnih i fenomenalnih detalja, ne treba spominjati previše da je oduševio javnost. 

- Godinama pratim tenis i Đokovića. Nakon osvajanja trofeja na US Openu i rekordne 24 titule, došao sam na ideju da ovo napravim i uspio sam. Trebalo mi je mjesec dana po 3, 4 sata svaki dan jer je to zahtjevna tehnika i likovno i tehnički. U ovom slučaju je nebitan sadržaj rečenica i tekstovi koje sam zalijepio. Različitim fontovima želio sam dočarati realizam i izraz lica - rekao je Dimić za srpski medij Kurir

VEZANI ČLANCI:

Kako to izgleda možete pogledati OVDJE

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
16:57 23.11.2023.

Pokorili su planet.

DU
Deleted user
22:58 23.11.2023.

Tri genija i maestra, Đoković, Ivanišević, i Dimić, u punom sjaju. Regija je ponosna. Svaka čast svoj trojici!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije