Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI GENIJALAC

Najpoznatije nogometne novine odale veliko priznanje hrvatskom virtuozu Luki Modriću

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Igor Kralj/PIXSELL
06.01.2023.
u 16:55

Luka Modrić dobio je novo priznanje od dnevnika koji ga je proglasio najboljim nogometašem na planeti za 2018. godine

France Football najcijenjenije su nogometne novine u svijetu, svake godine dodijele zlatnu loptu, najprestižnije individualno priznanje za nekog nogometaša. Ovog puta su se odlučili pozabaviti s najboljih 11 igrača desetljeća u razdoblju od 2010. do 2019. godine, a svoje mjesto je pronašao i Luka Modrić. Hrvatski maestro je dobio svoje mjesto u veznom redu, spomenuti list mu je dodijelio zlatnu loptu 2018. godine za najboljeg svjetskog nogometaša. 

- Nikad neću zaboraviti taj dan. Sjećam se da sam bio u Londonu u hotelu zajedno sa svojom obitelji nakon utakmice hrvatske reprezentacije. Rekli ste mi da ćete me nazvati tog dana i čekao sam poziv. Kada sam vidio da me zovete isprve se nisamo mogao javiti. Nisam znao što bih rekao. Nazvao sam ja vas nekoliko minuta kasnije, a kada ste mi rekli da sam pobijedio nisam mogao vjerovati. Plakao sam na telefonu. Bio je to trenutak koji nikada neću zaboraviti - rekao je Modrić što se događalo kada je obaviješten da je dobitnik kultne nagrade. 

Momčad desetljeća u formaciji 4-3-3 izgleda ovako: Casillas, Lahm, van Dijk, Ramos, Marcelo - MODRIĆ, Iniesta, Xavi - Messi, Ronaldo, Neymar. 

Komentara 1

KU
kuglanje
13:15 09.01.2023.

Pa gdje su Francuzi, a Englezići ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije