Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEVOJKA SLAVNOG BOKSAČA

FOTO Atraktivna novinarka raspametila dragoga novom tetovažom, otkrila je i što predstavlja

instagram
24.11.2021.
u 09:51

Fotografiju tetovaže objaila je na svome Instagramu gdje ju prati više od 600.000 korisnika

Atraktivna devojka Oscara De La Hoye, poznatog boksača, Holly Sonders, privukla je pažnju javnosti posljednjim postupkom. Naime, oona je na leđa tetovirala - svoga dragoga s kojim je u vezi tek tri mjeseca. Ona je inače TV novinarka i 14 godina je mlađa od boksača.

Fotografiju tetovaže objaila je na svome Instagramu gdje ju prati više od 600.000 korisnika.

Tetovaža pokazuje De La Hoyu kako gleda prema nebu nakon osvajanja zlatne olimpijske medalje u Barceloni 1992. 

"Dragi Oscare, imaš sve u životu. Ne postoji ništa što ti mogu dati što već nisi dobio... osim ovoga. Ova tetovaža označava dan kad si postao 'Zlatni dečko'. Trenutak kada si osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 1992. i pogledao k svojoj majci koja je umrla nekoliko mjeseci ranije. Volim te, Oscare De La Hoya", napisala je Sonders uz objavu.

I sam Oscar je nedavno je šokirao svjetsku javnost kada je otkrio da je kao 13-godišnji dječak bio silovan. Rođen je u LA-u 1973. godine u boksačkoj obitelji. Njegov djed, otac, ali i braća su bili boksači. Kao amaterski boksač ostvario je 223 pobjede, od kojih 163 nokautom, a imao je samo šest poraza. U profesionalnoj karijeri dugoj 16 godina, osvojio je deset titula prvaka svijeta u 6 različitih kategorija i upisao 39 pobjeda (od kojih 30 nokautom), uz 6 poraza.

U prosincu 2013. godine   je primljen u Boksačku kuću slavnih.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije