Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETILI IZLOŽBU

FOTO Ademi i suigrači razgledali povijesne dresove Dinama: Broj 5 je očito kapetanski broj

Foto: KK Dinamo Zagreb
1/6
30.09.2023.
u 10:25

Izložba je bila organizirana u hodniku dvorane ispod crvenog sektora, a kako je na utakmici bilo više od 550 navijača Dinama s brojnom djecom, brojni su tražili fotografiranje i autograme od zvijezda Dinama uz molbe da pobjede u derbiju u Splitu.

Kapetan Dinama Arijan Ademi zajedno s Josipom Mišićem, Stefanom Ristovskim i Robertom Ljubičićem posjetili su u petak navečer Izložbu dresova Dinama kroz povijest u KC Dražen Petrović. Izložbu je organizirao KK Dinamo u sklopu svoje utakmice prvog kola prvenstva protiv KK Škrljeva, pa su nogometaši Dinama nazočili uvjerljivoj pobjedi svojih imenjaka od 98:59 i autorativnom ulasku u sezonu.

Izložba je bila organizirana u hodniku dvorane ispod crvenog sektora, a kako je na utakmici bilo više od 550 navijača Dinama s brojnom djecom, brojni su tražili fotografiranje i autograme od zvijezda Dinama uz molbe da pobjede u derbiju u Splitu.

“Pratim košarku, ali više volim Euroligu nego NBA. Drago mi je doći među navijače Dinama, pogotovo na ovako jednoj lijepoj izložbi koja svima pokazuje veličinu kluba i njegovu povijest”, kazao je Stefan Ristovski.

VEZANI ČLANCI:

Između fotografiranja s navijačima Arijan Ademi posebno je zastao ispred svog prvog dresa u Dinamu iz 2010. godine s brojem 6 i posebno ga pogledao uz vidljivu nostalgiju u pogledu.

“Lijepo je vidjeti ovakvu izložbu, pogotovo kad znam kakav je strastveni kolekcionar Krešo Barić. Ima zaista sjajnih primjeraka dresova ovdje. Nažalost u zadnje vrijeme slabije pratim košarku, ali volim pogledati Euroligu. Nadam se da će KK Dinamo imati uspješnu sezonu i da ćemo doći ju pogledati koji puta u derbijima. Evo, prepoznao sam Novačića kojeg sam pratio još prije u Hrvatskoj, a nisam znao da i u košarkaškom Dinamu kapetan nosi broj 5, to je očito kapetanski broj Dinama”, kazao je Ademi.

Na kraju su igrači Dinama za poklon dobili majice KK Dinama sa svojim brojevima dresova, te godišnje ulaznice KK Dinama za ovu sezonu.

VEZANI ČLANCI:

“Sad morate dolaziti nas podržati”, dobacio im je Ivan Vučić, najbolji igrač jučerašnje utakmice i izazvao mnogo smijeha prisutnih navijača, ali i potvrdnog klimanja glavom Ristovskog i Ljubičića. Na brojevima nogometaša Dinama na majicama KK Dinama se, zanimljivo, nalazi i prepoznatljivi buldog, logo Bad Blue Boysa koji podržavaju i nogometni Dinamo, ali i košarkaški Dinamo, kao i Futsal Dinamo, aktualne malonogometne prvake Hrvatske. A trener Futsal Dinama s prvotimcem kluba Filipom Novakom izložbu je razgledao prije početka utakmice obzirom da ih danas čeka susret s momčadi MNK Torcide. Utakmica Futsal Dinama i MNK Torcide počinje u 18.30h u Domu sportova i bit će prava uvertira derbiju u Splitu između Hajduka i Splita.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije