Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO PORUKU

Nezadovoljni Aco Petrović: Draženova dvorana postaje mjesto za futsal. Možda treba promijeniti ime

Zagreb: Aleksandar Petrović u šetnji gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
29.09.2023.
u 10:40

Javio se na Twitteru i izrazio nezadovoljstvo zbog tretmana kakvog Cibona ima u dvorani KC Dražen Petrović. Brat legendarnog Dražena Petrovića u sakrastičnom tonu je poručio kako bi dvorani možda trebalo promijeniti ime...

Bivši hrvatski izbornik te nekadašnji igrač i trener Cibone, Aleksandar Petrović, javio se na Twitteru i izrazio nezadovoljstvo zbog tretmana kakvog Cibona ima u dvorani KC Dražen Petrović. Brat legendarnog Dražena Petrovića u sakrastičnom tonu je poručio kako bi dvorani možda trebalo promijeniti ime...

VEZANI ČLANCI:

- Izgleda da će košarkaški centar Dražen Petrović, nekada dvorana u kojoj se igrala isključivo košarka, postati ekskluzivno mjesto na kojoj će igrati futsal i u čemu posebno uživa čovjek zadužen za sport u Gradu Zagrebu. Možda bi trebao razmisliti i o promjeni imena dvorane - napisao je Aco  te komentirao činjenicu što se teren u dvorani morao proširiti za potrebe futsala.

Futsal Dinamo će u istoj dvorani igrati grupnu fazu Lige prvaka, zbog toga se morao uvući dio tribina u Draženovom domu, a Cibonini igrači su se žalili na atmosferu i rekli da su navijači predaleko od terena. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije